Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-09, 15:46   #528
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
pewnie masz rację. Przypomniało mi się jak kiedyś moja koleżanka idąc na wesele przed ubraniem nasmarowała się oliwką Johnsona w żelu (zeby błyszczeć) i po pół godzinie nałożyła sukienke - satynową. Jaka była jej rozpacz gdy zobaczyła jak wyglada jej sukienka, cała w tłustych plamach-szoook. Biedna nie pomyślała, że takie dziecięce oliwki są tak tłuste że brudzą ubranie. Niestety musiała nałożyc starą sukienke. Teraz się z tego śmiejemy, ale wtedy była rozpacz
o rany współczuję , ja kiedyś stosowałam te oliwki w żelu ale faktycznie one były takie, że jak niechcący włosy mi opadły na ramiona to natychmiast wchłonęły tę oliwkę i wyglądały jakbym ich z miesiąc nie myła była dobra do stosowania jedynie na noc, żeby można było ubrać się w piżamę i koniec problemu, ta oliwka w żelu z sss nie jest wcale taka tłusta, mi bardziej przypomina konsystencję żelu z balsamem z przewagą balsamu, nie ma takiej konsystencji jak ta z johnsona. Kiedyś bardzo lubiłam tę oliwkę do kąpieli z sss ale w końcu zaczęło mnie wkurzać, że wanna jest taka śliska i raz mało orła nie wywinęłam
andziat jest offline Zgłoś do moderatora