Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kolekcja perfum - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-09, 16:53   #4455
agus79
Wtajemniczenie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez Nadya Pokaż wiadomość
Moja malutka kolekcja
Czekam jesczcze na butelczynę Amour de Cacao i odlewkę Kenzo Amour ze wspólnozakupowego

wiem, że Słoń nie pasuje do tych słodziaków, ale to mój rozgrzewacz
ale za to jaka sliczna oczywiscie slon na czele! ja sie czaje na jakos promocje XS cos mnie uzekly ostatnio

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
No dobra, zebrałam się w sobie i pozbierałam perfumy które mam ze sobą i je obfociłam

Brakuje kilku pozycji które zostawiłam w Opolu... muszę jak najszybciej po nie pędzieć, zwłaszcza że to Samsara i Shalimar

A, Amor Amor już nie jest mój... właśnie go pakuję i leci do nowej właścicielki

Może zdjęcia nie są najpiękniejsze ale córa nie dała mi się wyżyć artystycznie
tam w glebi to Escada o oile dobrze pamietam? sliczna kolekcja grauluje

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
To i ja sie pochwale moimi skarbami Moj zbior nabiera powoli ksztaltów, jakich bym sobie zyczyla nie do końca jedynie mi tutaj pasuje Eden i chyba tendre zaczyna mnie meczyc. Zas do pelni szczescia brakuje mi jeszcze - na chwile obecna, rzecz jasna - Chanel Allure,Versace Crystal Noir edp, Kenzo D`ete i Givenchy Very Irresistible I jak to zdobede, to powtarzam sobie, ze koniec z kolejnymi testami i zakupami
piekna kolekcja gratuluje ps.nie cierpie edenu

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez pinky11 Pokaż wiadomość
Oto moje niebo :
piekne ja chce Rodrigeza i A ngela !!!!!