2009-11-09, 17:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa
Uuuu no to sie mlody popisal  I dobrze ze nie przyszedl! Pewnie mu bylo glupio- tak byc powinno
Boje sie ze gdy juz nadejdzie moment spodziewania sie tego upragnionego dziecka, to jednak bede matka nie najlepsza- w sensie nadopiekuncza i nie do zniesienia ... Takie cechy przejawiam juz wobec mojego psa- zastepstwa dziecka. Co dopiero z istota z mojej krwi i kosci  Teraz mam jeszcze czas na to by nabrac dystansu i podejsc do tego z takim zlewczym stosunkiem, jednak w godzinie 0 bedzie na bank odwrot o 180 stopni. Wtedy o kubel lodowatej wody blagam! Mam nadzieje ze jeszcze bedzie istnial ten watek!
|
No co ty!! Na pewno bedziesz wspaniala mama, kazda z nas bedzie. Jesli sie tak pragnie dzidziusia to sie go bedzie kochac i to najwazniejsze!!
Ja przykladowo boje sie ze bede krzyczec na moja dzidzie bo u mnei w domu bylo zawsze bardzo duzo krzyki i zlosci, ale moj TZ mnie uspokaja ze ja jestem inna i ze trzeba zdac sie na instynkt
Dasz rade, bedziesz najlepsza, wystarczy ze ty sama w to uwierzysz 
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------
Cytat:
Napisane przez itakasia
cosma
wspolczuje reakcji na tabsy, ja nie pomoge bo igdy nie bralam  a z maluszkiem super
carol
umknelo mi, wszystkiego najlepszego dla twojej ksiezniczki 
anula
podziwiam cierpliwosc
paulina
super ze przeprowadzka juz prawie zakonczona 
|
To zadna cierpliwosc! Normalnie jestem tak niecierpliwa, ze sama sie sobie dziwie, ale po prostu bardzo nie chce sie rozczarowac
Bo ja to juz taka jestem, ze sobie od razu wmawiam, z emoze ten plus byl za jasny, ze czytalam na forum angielskim, ze dziewczyny mialy tzn chemiczna ciaze i najczulsze testy wykrywaly a potem sie okazywalo ze nie...itp itd jestem typowy kubus fatalista
|
|
|