Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-09, 17:31   #2016
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Uuuu no to sie mlody popisal I dobrze ze nie przyszedl! Pewnie mu bylo glupio- tak byc powinno

Boje sie ze gdy juz nadejdzie moment spodziewania sie tego upragnionego dziecka, to jednak bede matka nie najlepsza- w sensie nadopiekuncza i nie do zniesienia ... Takie cechy przejawiam juz wobec mojego psa- zastepstwa dziecka. Co dopiero z istota z mojej krwi i kosci Teraz mam jeszcze czas na to by nabrac dystansu i podejsc do tego z takim zlewczym stosunkiem, jednak w godzinie 0 bedzie na bank odwrot o 180 stopni. Wtedy o kubel lodowatej wody blagam! Mam nadzieje ze jeszcze bedzie istnial ten watek!
No co ty!! Na pewno bedziesz wspaniala mama, kazda z nas bedzie. Jesli sie tak pragnie dzidziusia to sie go bedzie kochac i to najwazniejsze!!
Ja przykladowo boje sie ze bede krzyczec na moja dzidzie bo u mnei w domu bylo zawsze bardzo duzo krzyki i zlosci, ale moj TZ mnie uspokaja ze ja jestem inna i ze trzeba zdac sie na instynkt
Dasz rade, bedziesz najlepsza, wystarczy ze ty sama w to uwierzysz

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
cosma
wspolczuje reakcji na tabsy, ja nie pomoge bo igdy nie bralam a z maluszkiem super
carol
umknelo mi, wszystkiego najlepszego dla twojej ksiezniczki
anula
podziwiam cierpliwosc
paulina
super ze przeprowadzka juz prawie zakonczona
To zadna cierpliwosc! Normalnie jestem tak niecierpliwa, ze sama sie sobie dziwie, ale po prostu bardzo nie chce sie rozczarowac

Bo ja to juz taka jestem, ze sobie od razu wmawiam, z emoze ten plus byl za jasny, ze czytalam na forum angielskim, ze dziewczyny mialy tzn chemiczna ciaze i najczulsze testy wykrywaly a potem sie okazywalo ze nie...itp itd jestem typowy kubus fatalista

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora