Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pogaduszki o ...wszystkim
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-09, 21:26   #812
memorize
Zadomowienie

Dot.: pogaduszki o ...wszystkim

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

memorize
trzymaj się dzielnie, bo nawet nie wiem co mogłabym Ci poradzić na Twoją sytuację ...
czasem człowiek nie zdaje sobie sprawy, że gdzieś obok, blisko dzieją się takie dramaty Gratuluje dobrych ocen

Wiecie co, nawet nie wiecie jak fajnie czyta mi sie odpowiedzi od was
Mysle ze ja dotrwam jakos do wyprowadzki i wlasciwie jest to moje marzenie jednak wiem ze teraz bym sobie nie poradzila. Jednak na 99% wiem ze po zdaniu matury bede szukac kogos kto bedzie chcial wynajac ze mna jakis pokoik czy cos takiego, pojde do pracy i na zaoczne studia sama za siebie 3mam kciuki zeby udalo mi sie wszystko wedle planu Jednak narazie bardzo ciesze sie ze moge z wami porozmawiac
Co do ocen jestem z siebie naprawde bardzo zadowolona bo do 2 gimnazjum przez nikogo nie kontrolowana robilam co chcialam, wiec uczyc raczej tez sie nie uczylam. W wakacje przed 3 klasa tak przemyslalam pare spraw i obiecalam sobie ze musze wziac sie za nauke i jakos wyjsc na prosta w zyciu Mysle ze mi sie to udalo bo w 3gim 1 LO mialam najwyzsza srednia (niestety tylko w klasie ale zawsze to jakies osiagniecie) W tym roku tez mam dobre oceny wiec ciesze sie ze sie udalo ehh jak juz zaczne pisac to nie moge skonczyc
Cytat:
Napisane przez patka016 Pokaż wiadomość
Jutro biorę się za siebie i za swój wygląd i nie dam się chorobie bo nie cierpię bezczynnie siedzieć w domu , nie wyobrażam sobie,że miałabym tak przez 2 albo nawet 4 tygodnie ! Dzięki za wsparcie dziewczyny
Ojjj ja to uwielbiam jak tak moge sobie w lozku polezec i nic nie robic

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Już niedługo Mikołaj cieszycie się?? i święta ale co najgorsze to prezenty spędzają mi sen z powiek. czytałam już wątki o prezentach, ale nic dla mojej rodziny nie wybrałam bo oni wszystko moją ... no i co tu wykombinować?
Ja dla tz'ta mam juz wymyslony prezent mniej wiecej gazeta ''concret'' wychodzi raz na rok wiec jest bardzo oczekiwana przez niego do tego jakies takie smieszne bokserki i myslalam tez nad takimi kapciochami a'la piesek czy kotek kiedys mi mowil ze by takie chcial tylko ze na taka wielka syre nigdzie nie moge znalezc Uwielbiam dawac prezenty i patrzec jak wszyscy robia sie tacy skromni i z zawstydzeniem otwieraja paczuszke gorzej jesli ktos sie na mnie patrzy

Edytowane przez memorize
Czas edycji: 2009-11-09 o 21:39
memorize jest offline Zgłoś do moderatora