2009-11-10, 11:48
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
Napisane przez pani ćma
gratuluje  ja bym brala, w zyciu roznie bywa, warto sie zabezpieczyc  a przynajmniej sie przekonasz, czy to dla Ciebie. poza tym umowa o prace to nie jest cyrograf
zaczynam rozmyslac o powrocie na I faze  moze powinnam zrobic max 4 dni uderzeniowki (jak wyszlo mi w tescie), a potem isc systemem 1/1, zeby z warzyw troche wegli dawac?
|
CHyba już jestem zdecydowana, że ją biorę Coprawda to nie cyrograf dla mnie ale dla pracodawcy. On mnie bierze z urzędu pracy więc dostaje od nich kase na sprzet i wyposażenie mojego stanowiska. Jeśli w przeciągu 2 lat będę chciałą się zwolnić to on tą kasę musi oddać 
A co do powrotu na I fazę to nie ma takiej możliwości to już nie będzie uderzeniówka i szok dla organizmu. Po prostu wracaj na proteiny i potem na swój cykl i już
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------
Cytat:
Napisane przez wiolqn
mysle ze najwazniejszym kryterium wyboru bedzie tu fakt czy bedziesz miec calodniowy dostep do wizazu. Jak tak (upewnij sie od razu na pierwszej rozmowie) to bierz
|
Otóż to!!! Tak właśnie zrobię
|
|