Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 11:48   #91
BogaczKa22
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
gratuluje ja bym brala, w zyciu roznie bywa, warto sie zabezpieczyc a przynajmniej sie przekonasz, czy to dla Ciebie. poza tym umowa o prace to nie jest cyrograf

zaczynam rozmyslac o powrocie na I faze moze powinnam zrobic max 4 dni uderzeniowki (jak wyszlo mi w tescie), a potem isc systemem 1/1, zeby z warzyw troche wegli dawac?
CHyba już jestem zdecydowana, że ją biorę Coprawda to nie cyrograf dla mnie ale dla pracodawcy. On mnie bierze z urzędu pracy więc dostaje od nich kase na sprzet i wyposażenie mojego stanowiska. Jeśli w przeciągu 2 lat będę chciałą się zwolnić to on tą kasę musi oddać

A co do powrotu na I fazę to nie ma takiej możliwości to już nie będzie uderzeniówka i szok dla organizmu. Po prostu wracaj na proteiny i potem na swój cykl i już

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
mysle ze najwazniejszym kryterium wyboru bedzie tu fakt czy bedziesz miec calodniowy dostep do wizazu. Jak tak (upewnij sie od razu na pierwszej rozmowie) to bierz

Otóż to!!! Tak właśnie zrobię

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora