Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 13:28   #2570
syla39
Wtajemniczenie

Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
czytalam własnie o niej i pare teledyskow tez widzialam...gra u jakies Busheantera czu jak mu tam

a czemu tak dlugo sie czeka na podloge??strasznie dlugo..na meble to jeszcze bym zrozumiala, ale takie materialy powinny byc na miejscu...
Tutaj na wszystko sie czeka. Pisalm wam o kominku, mial byc na poczatku listopada i co? czekamy juz miesiac i powiedzieli ze moze! bedzie 18 listopada Moze!!!
A podloga z kamienia, dosc droga wiec nie magazynuja na darmo bo nie wiadomo czy zejdzie.

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
a co ja mam powiedzieć
Pytanie co ja mam powiedziec. Do takiej sumki jak Domi Zuzia czy Zanka nigdy nie dobije.

Misia sciagnelam Bat'a i wciaz nie moge wysylac wiadomosci. Cos mi sie wydaje ze wina lezy gdzies indziej, nie w programie pocztowym.

Chcialam sciagnac sobie program do tworzenia fotoksiazki CeweBook i tez nie moge bo wyskakuje jakis blad Nie moge ani z norweskiej strony, ani z polskiej. Chyba sie pochlastam. Chcialam zrobic taki prezent dziadkom na swieta i chyba nici z tego. Jak zaraz rzuce tym pudlem

Myslalm tez zeby zrobic mezowi taki prezent. My od poczatku, rok za rokiem az do dzisiaj i nie moge

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora