Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 12:32   #2156
kasiula1208
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez agncyb Pokaż wiadomość
Hej kobitki, jestem tu nowa, ale widzę, że przygarniacie wszystkich, to może i mnie .

Na początek może troszke się przedstawię.
Agnieszka - lat prawie 24, cykl staranek... hm... (niech będzie, że pierwszy), mieszkam obecnie w UK, ale pochodze z Wrocławia. Z moim TŻ od lat 8,5 ; po ślubie 1,5 roku.

Też staramy się o dzidzię. Tzn. "staramy się" to może za duzo powiedziane. Po prostu ok.1,5 roku temu odstawilismy z TŻ antykoncepcję i jak się trafi to super (TŻ twierdzi, że wolałby troche później, ale jak sie trafi to świetnie. Nie wiem Może to jakis strach przed podjęciem "świadomej" decyzji - żeby potem nie było na niego ). Jak na razie nic, ale wczesniej chyba nie trafialiśmy akurat w owulke. A nie chciałam liczyc, stresowac się i traktować "przytulania" jak jakiejś pracy w celu wykonania zadania. Tymbardziej że przytulamy się dość rzadko (tak mi się zdaje, bo nie wiem jaka jest średnia), bo TŻ ciężko pracuje i najczęściej wraca z pracy, zje obiad i idzie spać.

Od jakiegos czasu zaczęło mi zależeć bardziej, duuuużo bardziej na tym żeby w końcu się udało. A w tym miesiącu trafilismy chyba idealnie w owulke - tak wynika z moich obliczeń (i taka mam nadzieję). Pomyslałam, że napisze i dołącze do was, zgarnę trochę flidków to na pewno się uda Jak nie tym razem to następnym. Nie mogę sie doczekać testowania, teścik już czeka w szufladzie bo ostatnio jak się spóźniała @ to kupiłam opakowanie w którym były 2, a że @ przyszła nagle, to drugiego nie wykorzystałam. Ale, kurcze, to jeszcze tyle czasu... (@ powinna być 22.11, ale nie będzie, prawda? ) Mam nadzieję, że będziecie trzymac kciuki.

ufff.. ale sie rozpisałam, ale grunt to dobre wejście, nie?
witam cie sredecznie moja drogatymbardziej ze zastapisz teraz moje miejsce.....bo z tego co sobie przypominam to ja byłąm ostania "nową" a tak powazni..... to.......bede ci kibicowac...i.......... za II kreseczki
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora