Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 12:39   #2011
alexa1307
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Witajcie kobietki
ja dzis troche pozno bo prawie caly dzien przespalam a tu jak na zlosc sliczna pogoda,ale tak mnie jakos pobolewa brzucho tak na dole i w pachwinach,ze az laic nie moge nawet po domu a jeszcze dzis do lekarza musze isc,normalnie masakra jakas kurcze nawet nos pa nie daje rady,nie wiem o co tu chodzi,mam tylko nadzieje,ze wszystko ok i bol minie,
co do filmiku to na pewno go obejrze ale nie dzis bo ja nerwowo podchodze do takich tematow a z mom dzisiejszym bolem wole nie ryzykowac,co do mojego meza to nie wiem czy by chcial obejrzec go bo On niby twardy facet ale przy takich scenach to moze z nerwow jeszcze komputer rozwalic ale zobaczymy czy sie dolaczy jak ja bede ogladala.

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Acha i Alexa czekam z niecierpliwością na fotki

Zebra
wspólczuję bólu zęba
Dam foteczki ale chyba dopiero wieczorkiem bo teraz nie moga cos mi wejsc,ale ja zawsze w dzien mam problem z dodawaniem fotek niestety,albo moje net jest jakis za slaby albo nie wiem o co chodzi

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Alexa super ze tak to rozegralas Zobaczysz wszystko sie ulozy. A mężowi proponuję wyjaśnić na jakim etapie ciąży jestescie. Powiedz mu że dzidziuś ma już wszystkie narządu wykrztałcone, ma nawet paznokcie On pewnie mysli ze to po prostu płód ktory jeszcze czlowiekiem nie jest. Mozesz mu na youtube pokazac film "niemy krzyk" ktory ukazuje aborcje we wczesnej ciazy a płód ucieka przed ssącym narzedziem, że on czuje, że go boli a lekarz go zabija

Magialena nic nie nie martw, ciesz sie z pracy, zwolnic Cie nie zwolnia jesli bedziesz nadal pracowac w ciazy a i jeszcze maciezynski dostaniesz . No a poza tym to za pierwszym razem przewaznie sie nie udaje zajsc w ciaze wiec cierpliwie czekaj na okres

Alexa, Sensuel zdrowka dla dzieciaczkow, oby im choróbska szybko przeszly

A ja dzis dostałam @, takze juz niedlugo zaczynamy staranka
Mój tż chciał wczoraj ale ja cos czulam ze okres dostane . A on to w ogole sie nie zna na cyklu, kiedy są dni płodne

A powiedzcie mi kiedy są najpłodniejsze dni w cyklu?
Dzieki
i za zaproszonko tez bardzo dziekuje
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora