2009-11-10, 18:53
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Cytat:
Napisane przez fanka_fiorda
Skąd masz?  Lecę teraz na basen, ale jak wrócę to Franciszkanina chyba zapodam 
|
Z zagramanicy Franciszkanin, taka nazwa? Tego jeszcze nie piłam, ostatnio zasmakowało mi niepasteryzowane no i białe
Cytat:
Napisane przez Viollet87
Spuścizna po tatusiu   
może faktycznie powinnam zrobić bardziej szczegółowe badania...
Dziękuję wszystkim za przytulanie
Acha i co któraś pisze, że lubi zapach benzyny to umieram  przyznałam się do tego ze wstydem a jak się okazuje zupełnie nie jestem odosobniona w swoim dziwactwie
Pastereczko - nieumalowane oko (tzn. tylko z tuszem na rzęsach) specjalnie dla Ciebie 
|
Spuścizna, nie spuścizna zawsze można sobie pomóc Ja będziesz planowała rozmnożenie to wtedy szczególnie warto zwrócić uwagę, bo kręgosłup dostaje trochę i można mieć problemy. A no i się nie obrażaj czy coś, że się wymądrzam, bo temat kręgosłupowy zgłebiałam osobiście i parę bliskich mi osób też. Jak to mówią wstajesz rano i nie boli to znaczy, że nie żyjesz 
Zapach benzyny mmm, pamiętam jak poznałam najlepszego kumpla mojego przyjaciela Akurat grzebali przy starym samochodzie (takie hobby), oczywiście zaczął mnie przepraszać, że w takim stanie i w ogóle, no i przysunął do mnie rękę. Ja na to mhhmm, pięknie pachniesz Mina bezcenna
Oczko faajne i jakie rzęsy
|
|
|