Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 19:28   #2020
alexa1307
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Mowie Wam kobietki jaka tu jest sluzba zdrowia do du...
bylam dzis u lekarza i mowie palantowi,ze boli mnie brzucho a raczej caly dol i pachwiny a ten imbecyl mowi do mnie ,ze jak sie pojawi krwawienie to do szpitala,to ja mowie temu durniowi,ze jak sie pojawi krwawienie to juz bedzie za pozno,i ja zadam od niego pomocy teraz a nie chce sluchac jego nudnych i nikomu nie potrzebnych rad,na samym koncu tak sie wkurzylam,ze zrobilam mu taka awanture,powiedzialam mu do jakiego stanu mnie doprowadzil,ze przez niego wyladowalam w szpitalu,ze zycie i zdrowie mojego dzieciatka to jedna wielka niewiadoma i ja tego tak nie zostawie,tak sie gosciu spekal,ze od razu po tym chcial na pogotowie dzwonic,ale ja go zalatwilam inaczej,poszlam po kierownika przychodni,zlozylam na niego pisemna i ustna skarge,nawet pomogli mi to napisac,pozniej powiedzieli mi,ze mam udac sie do Citizens Advice i tam poprosic o prawnika DARMOWEGO i mu wszystko opowiedziec i ja niewiele myslac tak tez zrobilam a mojemu GP powiedzialam,ze zrobie to tylko i wylacznie dlatego zeby juz nikogo innego nie zalatwil tak jak mnie,staral sie przepraszac ale szczerze mowiac mam go w nosie i chyba ten caly kierownik tej przychodni tak samo,po rozmowie z adwokatem jestem bardzo usatysfakcjonowana w piatek mamy nastepne spotkanie i bedziemy wypelniac dokumenty do sadu na tego konowala
brzucho jak bolal tak boli kurde nadal,mam nadzieje,ze jest to spowodowane rosnieciem

ENIGMA kochana Ty sie tam nie denerwuj :przytu l:na pewno wszystko bedzie dobrze,musisz byc dobrej mysli,jestes pod opieka specjalistow i Oni nie pozwola zeby sie stalo cos zlego,czasami sie wydaje,ze jest juz tak zle ,ze gorzej byc nie moze a czas jednak pokazuje cos innego,ja tez widzialam siebie i swoje malenstwo w ciemnych barwach....a odpukac jak na razie sie trzymamy i nie zamierzam sie poddac,wiec Tobie tez nie pozostaje nic innego jak pozytywnie myslec,a My tu wszystkie trzymamy za Was : kciuki::k ciuki:i nie puszczamy do 1 dobrych wiadomosci od Was
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora