|
Zadomowienie
|
Dot.: Atomizery, atomizery, atomizery i inne akcesoria perfumeryjne
Cytat:
Napisane przez Basiek93
hej dziewczyny
Chciałabym przygarnąć atomki, na za jakies 2 tyg
ok 100 atomków 10ml
ok 120 atomków 5ml
czy taka ilość jest możliwa do zrealizowania? 
|
OMG
Cytat:
Napisane przez Basiek93
|
Cytat:
Napisane przez cbr
to mam propozycję:
Basiek bierze najbliższy rzut - w główniej mierze (o ile nie cały) dla siebie
ja biorę rzut późnogrudniowy (żeby na "po Gwiazdce" wysłać paczuszki)
Marigold bierze rzut styczniowy
chyba, że Basiek woli cały rzut dla się wziąć, wtedy Marigold mogłaby równolegle (w listopadzie) organizować małe co nieco dla reszty chętnych - ja, w każdym razie, chciałabym zabrać się za rzut w grudniu 
|
Basiek, to wyślij mi zamówienie. Ja złoże je w hutrowni i wszystko poleci do Ciebie. Zapłacisz przy odbiorze. Tylko powiesz mi kiedy będziesz gotowa finansowo i czy ma iść na ten Twój adres co mam go.
A jeśli Marigold podejmuje sie rozesłac najbliższy rzut, to zapraszam na priv i ustalimy "szczegóły współpracy", czyli co i jak.
Cytat:
Napisane przez skarbiatko
Mam nieodparte wrażenie ,ze niektórym się wydaje że Gwai mieszka w hurtowni atomizerkowej.....
Rzuty są ludzie,rzuty......a tutaj ktoś na okrągło gnębi Gwai...miejcie żesz litość.
|
Skarbiątko , ano, podczas rozsyłania rzutu to rzeczywiście wygląda u mnie jak w hurtowni. Ale, wiecie, naprawdę zmęczyło mnie to już chyba. Na razie... Ale i tak chyba jestem ze stali. Już sama nie wiem ile tysięcy atomów rozesłałam i ile rzutów zrobiłam. Na pewno ponad 10. I dziękuję za wsparcie wspierającym duchowo. Oczywiście w szczególności Tobie
Cytat:
Napisane przez sasia73

To lecę do klubu z podpisu
edit: kurczaki, zapomniałam, że w klubie to ja już jestem  . Źle ze mną na starość
Gwai, to mogie te 5 ml capnąć? Tak z 5 szt, a najlepiej 10 szt, ale nie wiem, czy tyle jeszcze się znajdzie...
Bosz, wstyd mi...
Skarbiątko, masz rację, rzuty są...

|
Sasiu, jak piąteczki to prosze bardzo. Mów tylko ile.
Piąteczki juz też zmierzają do schyłku. Wzięłam ostatnie 250 sztuk od "dostarczyciela". Potem "przeprosimy" piąteczki z hurtowni.
Cytat:
Napisane przez Betty83
Bardzo proszę o numer konta Gwai na PW kilkadziesiąt razy próbowałam zrobić wpłatę na ten który znalazłam w klubie w pliku graficznym i nic z tego. Wyskakuje błąd. 
Poprawiałam, wpisywałam bez spacji, sprawdzałam wiele razy i to samo.
Ja też chcę zapłacić
Z góry dziękuję.
|
Nie może być... Moje konto is good
Cytat:
Napisane przez Nola_
Gdyby była możliwosc capnięcia teraz kilku piątek to ja też chętnie... 
|
Proszę bardzo. Ile?
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------
W poniedziałek wysłałam dla Cbr, Racheli, wiki, Ewas i ilijah.
Następnie mam już wpłaty od Vanilii, ikki, Bulby, Fenris, martysdz i seneki. To pójdzie we czwartek. właśnie pakuję.
|