Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 19:33   #2259
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Oj dziewczyny ale lecicie!! Poplywalam troche wrocilam i chcialam do was zajrzec, ale zasnelam nad gazeta!!!na kanapie!! I juz jestem a tu 6 stron naprodukowalyscie)

motylek ja jestem mega chudzina, ale kiedys przechodzilam kopenhaska diete z moja odchudzajaca sie kolezanka zeby jej pomoc i sobie troche metabolizm uregulowac, i mimo ze jestem chuda bardzo to schudlam dodatkowo 3 kilo! A dieta nie jest b. wyniszczajaca bo kalorycznie i odzywczo ma wszytsko , tylko chodzi sie glodnym naprawde cale dwa tygodnie!! Ale potem za to ma sie fantastyczna przemiane materii, obiad w mc donaldzie wydalasz juz po powrocie do domu
latkoo gratulacje!!!! cieszymy sie wszystkie razem z toba!!
Nowym dziewczynom zycze powodzeniai trzymam kciuki, Magdusia zmiana lekarza jak na moje oko nieodzowna

Ja jakas nietomna bo tym plywaniu ledwie zyje, juz sie martwie jutrzejszym porannym testowaniemwiem, ze glupek ze mnie nie?
gadalam dzisiaj z moja mama przez tel, opowiadala mi jak to 5 lat zachodzila w ciaze i 2 razy poronila raz w 3-cim raz w 4-tym i az mi sie slabo zrobilo. Ale jestem dobrej mysli

Przeslijcie mi troche fluidkow dziewczynki!!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora