Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
W poprzednich odcinkach...
Pakusia okazała swe dobre serce i mimo nienawisci do teścia,postanowiła zaprosic go na Wigilię.Niespodziewnay romans Ursull i Eve się rozwija,o czym nie mają pojecia ich,biedni TŻtowie.Na domiar złego wiedźmy te zbałamuciły Illbanę i ta chcę wstąpić do tego trójkąta i stracić niewinność.I na tym nie koniec,bo Iwcia dance chce dołaczyć do nich i robić to grupowo.Generalnie na Wizażu nastały czasy odwyku i część dziewcząt chcąc nie chcąc musiała mu się poddać.Gossik tak jest już uzalezniona,że oszukuje swojego TŻ,aby wejść na forum.Złe Baby Jagi: Mell i Esti namawiają resztę,do dalszego zażywania wizażowgo narkotyku,do tego z odwyku wróciła Boszenka i nadrabia.
Esti się zaparła i postanowila nie poddać się modzie na odwyki,za to carrefourowski schab zaczęła reklamować,aż strach pomyśleć z czego ten schab.Iwciag przez to mięcho,a może raczej przez nałóg forumowy pomyliła daty szczepienia Iwa,a Carolajna wróciła od lekarza z diagnozą grypy żolądkowej .Na nieszczęście jej córeczka Daria też się zaraziła i tylko Michaś się uchował.Marika wydała mnóstwo kasy na ubranka dla Igorka,bo promocja była,a Magduchhaha wyprzedaje ubranka Weroniczki,aby móc prezenty świąteczne kupić.W czym to biedne dziecko,będzie teraz chodzić? W torbie na prezenty?Ze zgrozą przyjęto wiadomość,że komputer Aguśki padł i jest ryzyko utraty zdjęć Filipka,a biedna Agusia została skazana na przymusowy odwyk.Illbana zrobiła sobie dzień piękności i czuje się dopieszczona,co kolwiek ma na myśli i wszystkich oczarowała zdjęciem Guzika puszczajacego oczko.No mnie napewno oczarowała.Superzabula obejmuje nowe stanowisko w pracy,tak bardzo zgodne z jej obecnymi zainteresowaniami.Moja kochana ja mam teściów w Bydgoszczy,więc dawaj mi cynki.Poiglot namawia do masowania piersi i pogodziła się z TŻ i zamierza zaserwować sernik z galaretkową półeczką.Okazało się,że na Wizażu większość to ryby,a jak powszechnie rybka lubi pływać,więc zaczynam się martwić czy nie pojawi się następny nałóg Eve kończy swą dietę i uważa,że jej twarz jest szczurkowata .I tak jesteś miłością mojego,wizażowego ja Malutka miała całkiem dobrą nockę i znalazła Haruno na NK,dzięki moim wskazówkom.Problem w tym,że Haruno od dłuższego czasu się nie odzywa,czy ktoś wie co się z nią dzieje? Male pojechała do Polski przygotowana na najgorszą pogodę,jaka tylko może być i zdenerwowana niezmiernie.Miłego wypoczynku kochana i radosnych spotkań z rodziną i przyjaciółmi.Potrzebujesz tego Eve kończy kopenhaską i przechodzi na Dunkana,którego to znowu ja maltretuję już piąty dziń.Kochana ma, dlaczego tak mieszasz,to dość niezdrowe,martwię się o ciebie i naszą przyszłość .Nastepny dzień rozpoczęla iwciag i zaraz po niej pojawiała się Maugosztka i oczywiście wyspana Carolajna.Pakusia przez problemy z teściem wpadła w kolejny nałóg...nałóg picia kawy.Wydało się,że Illbana pisze bajki dla dzieci,jakąś próbkę prosimy Marika uległa czarowi zbliżających się Świąt,jak coraz liczniejsza grupa wizażanek.Gossik została zalana przez sąsiada i siedzi sobie przy cycu,bo nocka była spokojna...chyba cos pomyliłam Bercia zamiast świętować pół roczku Antosia to za prasowanie się wzięła i postanowiła zrobić placki po wegiersku,które ja uwielbiam.Mogę pomóc ci robić(mam doświadczenie),ale ty trzesz ziemniaki.Cassandra opowiedzila horror o skutkach diety kopenhaskiej i wróciła Kuroikaze po ciężkim weekendzie,po to,aby zaraz uciec sprzątać i zabawiać gości.Iwciag jest załamana,bo nie dotarała do niej bardzo ważna paczka,a do tego nie wie ile ma czasu na zmianę paszportu i nienawidzi kotów.I zaczęła się dyskusja na temat prezentów gwiazdkowych.Jak się okazało Carolajna ma już upominki zakupione i wkoncu pokazała zdjęcie pokoiku córki.Drzewo rewelacyjne.Od Nicoli dowiedziałyśmy się,że nasze dzieci nie dość,że przyniósł bocian to jeszcze ucałował anioł.To co ja urodziłam Mell miała romantyczne wieczór z Tż i dowiedziała się,że ją kocha (lepiej późno niż wcale).Pakusia przyznała się do tęsknoty za rodziną,która spora jest i zdecydowała,że jednak chodzik kupi Kubusiowi,a jaki jesli mozna zapytać?Z Mariki wyznań wynika,że ona tylko plotkuje i kawę pije z sąsiadeczką,ciekaw kto się Igorkirm zjamuje w tym czasie?Cinusiowa nie zgadza się na ślub cywilny z obawy przed rodzicami,ale na kościelny jak najbardziej,bo oficjalny,a nie romantyczny-ukradkiem(mimo,że bardzo pragnie ukryć się przed czarownicą).Z wielkim rozmachem, cudownymi zdjęciami Juleczki i opowieściami o jej niezwykłym siku, powrócila Ania 4891 i została "trochę" zauważona przez Mell Mell za to zauważyła,że Male doleciała,ale źle zauważyła,bo Male jeszcze nie wyleciała.Illbana nieprzytomna wstała,bo mąż na kompie gra,a ona noce na Wizażu zarywa.Seona wpadła pochwalić się kolejnym ząbkiem Patrycji i szuka prezentu dla męża.Gratuluję i ząbka i ósmej rocznicy.Doris nakupowała ciuszków dla Kalinki i ujawniła swoją twarz Mi się podobasz z Johnym Deepem ( bo ja Deppa kocham ) i z di Caprio i w ciąży i na ostatnim,ale w dłuższych włoskach ci lepiej,młodziej wyglądasz,ino nie cieniuj za bardzo i grzywkę zostaw.Pakusia ukradła mi pomysł i fajnie z niego skorzystała i się zaczęło,teraz wszystkie dzieciaczki do rewii poszły Iwciag chce pepsi,a ja piję cole diet,bo na dunkanie można
Koniec
a teraz podaję numer konta,na które nalezy przesłać należność za powyższe streszczenie.Proponuję 5zł od słowa.
0000-1111-2222-3333-
i se nie myślcie,że już tak zawsze będzie.Chciałam tylko udowodnić,że chociaz ja jedna wszystko czytam
|