Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Makijaże dla Was
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 19:37   #384
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4
Dot.: Makijaże dla Was

Witajcie.....

tak nieśmiało chciałam się o coś zapytać. Podczytuję ten wątek i widziałam ,że ktoś też się pytał o te makijaże.

Chciałam się zapytać, czy ktoś by nie podjął się wykonania makijażu dla mnie.... najlepiej ( nie koniecznie zdjęcia, bo zdaję sobie sprawę,że to trochę trwa) z opisem co po kolei nakładać, ponieważ ja na prawdę jestem ciemna.

Nie wiem, jakie to są te moje oczyska w każdym razie są nierówne... na jedno bardziej opada powieka i trochę to widać. Na szczęście często mam na oku grzywę, więc trochę to maskuje tę niedoskonałość.

Maluję tylko oczy i coś żeby mi buźkę zmatowiło, usta co najwyżej błyszczyk więc lubię mieć trochę bardziej podkreślone oczy. Czarny tusz do rzęs i kresek to standard Cienie.... często jasny i ciemny brąz - kąciki ciemniejsze, ale nie wychodzi mi to zbyt ładnie i nawet nie wiem czy mi pasuje

Może ktoś mi pomoże Bo mam dosyć chodzenia jak ostatnia sierota.... 23 lata i człowiek się pomalować nie umie

P.S. Wybaczcie zdjęcie, ale lepszym nie dysponuję.... Daję jeszcze jedno w kolorze, ale jak się śmieję to moich oczu właściwie nie ma ;]
Oczy mam piwne/brązowe z zielonkawą obwódką jak się ktoś przyjrzy.

Bedę bardzo wdzięczna za pomoc.

Jak już coś podobnego było, lub w złym miejscu zapytałam - proszę śmiało mnie zbić
M0N1K4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując