Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - koniec z chowaniem się po kątach!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 19:56   #8
adorably
Rozeznanie

Dot.: koniec z chowaniem się po kątach!

Też jestem ruda i wszyscy mówią mi,że mam piękny kolor włosów, zwłaszcza faceci .Co nie znaczy,że czasem nie mam ochoty się przefarbować, ale taka przewrotna kobieca natura .Zresztą, ich obecny stan nie pozwala mi na to. Ale koniec o mnie teraz o Tobie. Jeśli czujesz się źle i miałoby Ci to pomóc zrób to. Potem możesz wrócić do rudego kładąc farbę jak najbliższą naturalnemu odcieniowi Twoich włosów, co sprawi,że proces przejścia z koloru odbędzie się w miarę bezboleśnie.Jesteś zgrabna, noś ubrania blisko figury. Może jakieś delikatne sweterki? Bluzki blisko ciała z delikatnymi dekoltami i jakiś ładny łańcuszek?
Do cery proponowałabym jakiś delikatny rozświetlający puder (np. Essence), czarny tusz i błyszczyki do tego. Odnośnie włosów, może zajrzyj na fryzjerski? Tam jest specjalny temat dotyczący pielęgnacji takich włosów, dziewczyny naprawdę mają ciekawe pomysły, z których korzystam i ja choć moje włosy są proste jak druty. Może uda Ci się zadbać o nie tak,że będą się lepiej układać?
Co do brodawczaka, moja mama miała usuwanego ( miała na brodzie). Dermatolog jej robił. Popytaj w okolicy czy w jakimś centrum urody czy czymś takim ktoś nie wykonuje takich zabiegów. Koszt jest różny, w zależności od miejsca i wielkości. Moja mama płaciła chyba 100 zł, laserem. Blizny brak.

adorably jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując