|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Cytat:
Napisane przez ania p
Szczerze nie wiem czemu ludzie opowiadają takie bzdury . Owszem różne rzeczy się dzieja i bywaja przypadki że dzieci umieraja ale do cholery nie jest to związane z zakupem wózka ani innych rzeczy .. co za brednie .. sory ale kobiecie w ciązy się takich rzeczy nie gada . Do mnie raz kolezanka czemu kupuje .. a ja zaraz do niej z mordą - a co źle mojemu dziecku życzysz ? Nastała cisza i miałam spokój
Jak chcecie to ja mogę załozyć takie konto na NK ? I tam się wszystkie wklepiemy . Odciązymy nasza listowa..
Dajcie znać co wy na to ?
Ja też wole nie pisac prywatnych rzeczy i dawac moich fotek nie wiemy kto to wszystko czyta . Na forum Szymkowym np. mamy z mamami watek zupełnie prywatny i nikt poza nami nie ma wstepu. Nastało to po tym jak sąsiadka jednej z dziewczyn czytała co pisze ona i donosiła do teściowej . że np. ona napisała że teściowa czyms tam ją wkurzyła . Do tego dodawała swoje trzy grosze . Sytuacja naprawdę nie była miła
No własnie tak samo myślę
Ja dzis cały dzień poza domem więc nie zagladałam a wy widze ładnie nasmarowałyscie he he
|
nastepnym razem uzyje tego argumentu moze wiecej nie bedzie mowila glupot
ja jestem jak najbardziej za bys utworzyla takie konto na NK 
Izumi - jutro jak wroce z kina to napisze czy warto isc na 2012 bo dostalismy na jutrzejsza premiere bilety ktos w koncu o mnie pomyslal trza bedzie szybko z imprezki urodzinowej sie urwac
|