Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 30kg.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 20:29   #2
fiolkowa krolewna
Zakorzenienie

Dot.: Schudnąć 30kg.

Cytat:
Napisane przez Lan Pokaż wiadomość
Zakładam ten wątek, żeby pokazać innym, jak i samej sobie, że potrafię się przezwyciężyć. Ważę 82 kg, mam 160 cm wzrostu. Moja wymarzona waga t0 47 kg, ale zadowoliłaby, się 50 kilogramami, i do nich dążę.
Zaczynam od jutra, dzisiaj już stracony dzień. Właściwie, to jem tylko i wyłącznie dlatego, że w mieszkaniu (czwarte piętro bez windy ) nie mam co robić. Mój czas wolny można rozłożyć na trzy przystanki - komputer, telewizor i kuchnia. Tak właśnie sobie krążę. Kiedyś myślałam o siłowni - nie dość, że za daleko, to jeszcze pogardliwe spojrzenia ślicznych, zgrabnych dziewczyn mnie zniechęciły. Raz w tygodniu mam 45 minutowy basen, co wtorek ćwiczenia korekcyjne na kręgosłup, no, i jeszcze w-fy w szkole. Na podwórku koleżanek nie mam, bo chodzę do szkoły prywatnej w innym mieście. Poza tym nie widziałam na dworze żadnej dziewczyny mojej postury, a ja bardzo głupio się czuje, kiedy patrzy na mnie ktoś chudszy, czyli prawie przez cały czas.
To na tyle. Od jutra zaczynam odchudzanie.

Aktualna waga: 82 kg
Cel: 50 kg.
Hmm najpierw chyba trzeba te 3 przystanki zamienić na inne przystanki . Wnioskując : chodzisz tylko do szkoły, a tak to spędzasz czas w domu?

p.s Życzę powodzenia i wytrwałości
Napewno się uda! Trzeba wierzyć pozdrawiam

MOTIVATION
fiolkowa krolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując