Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podkład mineralny Schlecker-kilka pytań o składzie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-10, 21:02   #1
SugaMama1988
Zadomowienie

GG do SugaMama1988

Podkład mineralny Schlecker-kilka pytań o składzie.

Witajcie dziewczyny
Ponieważ kończy mi się podkład a nie moge sobie na razie pozwolić na większe zamówienie mineralne postanowiłam kupić podkład mineralny firmy Basic Schlecker.Chodzi mi głównie o to żeby jakaś mądra głowa powiedziała coś o jego składzie czy warto się bliżej zainteresować czy dać sobie spokój i używac go w awaryjnych sytuacjach?Skład dokładnie widać na załączonym zdjęciu, ja niestety nie znalazłam wielu informacji o nim w sieci i o składzie też ciężko coś więcej znaleść...Będę wdzieczna za pomoc i analizę.
Nie do końca byłam pewna w jakim wątku zadaC to pytanie więc postanowiłam założyć nowy wątek,bardzo proszę moderatorów o przeniesienie jeśli jednak złe miejsce wybrałam.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

oczywiście zdjęcie się nie dodało toteż przepisze skład :
synthetic fluorphlogopite,zea mays starch,zinc stearate,zinc oxid,hydrogenated poluisobutene,polysilicon e-15,butyl methoxydibenozyl-methane,methylparaben,pro pylparaben,ci 77891,ci 77492,ci 77491,ci 77499

SugaMama1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując