2009-11-10, 22:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
Napisane przez CookieCrisp
ruda wiewiora - <3 Ty wiesz...
|
mam nadzieję, że wiem :d ;**
Cytat:
Napisane przez meniusia4
ruda wiewiora - kradne wszystkie ! są świetne !
|
okej, miło ;*
Cytat:
Napisane przez _midnight_
ruda wiewiora - okradam ;* . jesteś świetna
|
dziękuje <3
pozwolmizyc; nie masz na kim wyładowywać swojej nienawiści, tylko na "jakimś beznadziejnym opisowym, które schodzi na psy" ?
Jeżeli nie, to ja Ci gratuluje i pozdrawiam 
i nie rozumiem tego, że skoro Ci się tak tutaj nie podoba i twierdzisz, że zostałaś zapomniana, to po co wróciłaś ? Irytują mnie tacy ludzie.
* * *
Chciałbym, żeby kiedyś ktoś tak na mnie czekał, że z tej wielkiej tęsknoty nie mógłby zasnąć.
Do jutra, jeśli pozwolisz ..
Ciężko jest zapomnieć o dawnych miłościach, ale o dawnych kłamstwach jest jeszcze ciężej.
Co w nim jest takiego, że ona czuje się, jakby osiągnęła coś wielkiego, za każdym razem, gdy on się uśmiecha ?
Jest uczulona na brak życia towarzyskiego.
czuję, że gdyby ktoś mnie teraz dotknął, to rozpadłbym się na milion cząsteczek.
Bycie samej jest lepsze niż samotność u boku kochanka.
Ludziom się wydaje, że tylko im jest ciężko.
Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy gdy on zakocha się w Tobie potarganej z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa...
Całowali się bezwstydnie siedząc na krawężniku ruchliwej ulicy, widzieli ich wszyscy, Oni tylko siebie...
– Tak więc zostaliście bez pociechy duchowej?
– Jest wódka.
będziemy razem palić papierosy na łące o każdej porze roku.
widzę Go i chcę w i ę c e j.
Może przekroczyła dopuszczalne granice? Może ingeruje w coś, w co nie powinna?
Czas edycji: 2009-11-10 o 22:04
|
|
|