2009-11-10, 22:35
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Midey oby Dawidkowi jak najszybciej przeszło... a rozmawiałaś może z lekarzem o jakimś uodparniającym leku, czy np podawać mu cebion i wapno gdy nie ma objawów choroby lub tran? ja co drugi dzień daje Dawidowi lacidofil, po ostatnich antybiotykach cebion 5 kropelek i wapno... no i jako chyba jedno z nielicznych dzieci w złobku ma zdejmowane rajstopy i zakładane cienkie spodnie i skarpetki i chodzi ciągle w krótkim rękawie...
Kasieńko ja się smoczkiem zaczynam przejmować bo zauważyłam u mojego potworka wadę zgryzu i niestety wiem czym to grozi, sama tak miałam, ale na razie nie udaje nam się odstawić smoka... i nie wiem jak się za to zabrać o nocnikowaniu nawet nie wspominam... bo ręce można załamać...
ostatnio pytałyście o jedzenie przed tv u nas niestety częste... ale mojemu to się buzia nie zamyka non stop coś pałaszuje, chyba że chory jest to wtedy apetytu brak... a na dłużej zajmują go klocki lego duplo... mimo, że są od 3 lat dostał jakieś 3 miesiace temu od nas zestaw zoo (ale przynajmniej wiem, że nie na marne tyle kasy wydaliśmy) są warte swojej ceny, ale nadl nie chce nic więcej mówić po naszemu ciągle tylko coś po swojemu gada... no nic przyjdzie czas i na niego, a ja wtedy będę go prosiła, żeby w końcu przestął gadać:P no nic lecę spać
|
|
|