Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 00:32   #2118
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Ursull do pisania trzeba mieć wyobraźnię, a Ty ją masz, trzeba mieć dar widzenia i dostrzegania tego czego nie widzą inni i Ty to również masz... Sama przyznałaś, że masz gadane więc potrafisz też "lać wodę", a to zapewne również się przydaje. Poza tym aby ciekawie pisać trzeba mieć swój styl, który przyciągnie czytelnika i mnie wydaje się, że Ty go masz, bo ja bardzo lubię czytać to co Ty piszesz - obojętnie, czy to wierszyk, czy to streszczenie "wizażowej problematyki" Poza tym na blogu córki też można do czegoś dojść. Czytałaś kiedyś blog o Bazylku, małym chłopcu, któremu tata zaczął pisać pamiętnik internetowy. Bomba! Wydał potem książkę BLOG O BAZYLKU Chwała temu gościowi co go pisał!
Najlepsze były oczywiście początki jak Bazylek był mniejszy, bo był śmieszniejszy Polecam wszystkim!

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
U lekarza jeszcze tej kropki nie miała.Nie swędzi jej to ,ani nie boli,ale jest i mi przeszkadza i denerwuje
Nince taka czerwona kropka wyszła na boku brzuszka Myślałam, że to może od taśmy klejącej przy pieluszkach ale chyba nie, bo to nie schodzi... Ciekawe czy Milenka ma taką samą... Jutro pstryknę fotkę to powiesz mi ok? Nie wiem co mam z tym zrobić.... Pediatra widziała le nic nie mówiła... Zatrzymała się nad tym sekundę jak oglądała Ninulcię i nic.....