Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 00:35   #2877
Limonka1987
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Muiee Pokaż wiadomość
Myslałam, że zaraz wrzucisz tu zdjęcie rozbebłanego palca całego we krwi
Pomyślałam dokładnie to samo! Już mi się nawet słabo zaczęło robić

Cytat:
Nie powiem. Miałam cichą nadzieję, że nie znajdziesz u niego żadnej wady A jednak
A ja miałam nadzieję, że odkryję z nim wady z którymi da się żyć Ale jeśli koleś okazuje się narzekającym na wszystko, do bólu spoooookooojnyyyym malkontentem to bądźmy szczerzy... Z kim jak z kim, ale ze mną nie bardzo ma o czym rozmawiać

Cytat:
Jak miło na miłe słowa, dziekuję Na nastepne spotkanie przychodze w worku
Trzymam za słowo Dziewczyny świadkami

Cytat:
Lim to chyba dobrze , że się popsuł W reszcie wymieniłaś na ten wymarzony. jak szybko u Ciebei zamiary przeradzają się "w już zrobione" W sumie mogłabym przypuszczac , że celowo został zrzucony a może nawet dodatkowo go obcasem przydeptywałaś żeby się upewnić, że maleństwo nie żyje
No doprawdy! Najłatwiej to rzucać oskarżenia!
To był wypadek! I tej wersji będę się trzymać

Cytat:
Niech żyją problemy. Każdy dzień bez nowych jest dniem straconym
Amen

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Ja bede polowac na żółtą
A pomarańczowa Ci się nie podoba? Mogę Ci oddać moją jak już upoluję różową
Jak paluszek?

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Eee no właśnie wcale nie jestem... Mam do tego mniej więcej taki sam talent jak do robienia na drutach
Wiesz... I podrywanie facetów i robienie na drutach mają to do siebie,że w obu wypadkach praktyka czyni mistrza

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
A propos telefonu - nie przeszkadza Ci , ze jest hmm... dotykalski?
Wciąż czuję się z tym faktem trochę niepewnie, ale stwierdziłam, że zaryzykuję

Cytat:
Napisane przez Weriidiana Pokaż wiadomość
Zdjatka dla Limonki( tylko takie znalazlam, jakies wyrazne ;/
Szkoda, że nie ma fotek z całą sylwetką, ale i tak widać, że cudnie w niej wyglądałaś

Cytat:
Napisane przez irmandara Pokaż wiadomość
dziewuchy ja dzisiaj tanczylam przez 1,5 h Thrillera Majkela wysmyslilam z kumpelami moimi uklad 3 minutowy. Pierwsze 1,5 min to thriller, potem 1,5 min to bad. Wyglada super tzn w mojej opini, ale jak nagramy filmik to pokaże same ocenicie
Już nie mogę się doczekać filmiku! Czuję, że będzie ciekawie!

Powiem Wam dziewczynki,że miałam dziś bardzo miły dzień.

Najpierw Mr Szef sam z siebie dał mi nadprogramową premię za to, że ostatnio "bardzo angażuję się z pracę" (cokolwiek miał na myśli... ). Nie jest to może majątek (300 zeta), ale najbardziej liczy się dla mnie fakt, że widzi jak ciężko ostatnio pracuję i że to docenia. Na prawdę miłe.

Później okazało się, że gdy kiedyś obiecywał mi przydzielenie dodatkowych zadać poza nudnym księgowaniem nie był gołosłowny. Ponieważ zmieniamy szatę graficzną strony internetowej i w ogóle jej ogólną koncepcję zostałam poproszona o przygotowanie wstępnego projektu. Oczywiście usiadłam do tego zaraz po powrocie z pracy i skończyłam dosłownie prze chwilą Nieskromnie powiem, że chyba wyszło mi z tego coś na prawdę fajnego... Ciekawa jestem co powie Pan i Władca

Zmykam dziewczyny, bo już oczy mnie pieką od komputera. Jakby nie było cały dzień przed monitorem.

Trzymajcie się