2009-11-11, 00:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Cytat:
Napisane przez Muiee
Myslałam, że zaraz wrzucisz tu zdjęcie rozbebłanego palca całego we krwi
|
Pomyślałam dokładnie to samo! Już mi się nawet słabo zaczęło robić 
Cytat:
Napisane przez Muiee
Nie powiem. Miałam cichą nadzieję, że nie znajdziesz u niego żadnej wady A jednak
|
A ja miałam nadzieję, że odkryję z nim wady z którymi da się żyć Ale jeśli koleś okazuje się narzekającym na wszystko, do bólu spoooookooojnyyyym malkontentem to bądźmy szczerzy... Z kim jak z kim, ale ze mną nie bardzo ma o czym rozmawiać 
Cytat:
Napisane przez Muiee
Jak miło na miłe słowa, dziekuję Na nastepne spotkanie przychodze w worku
|
Trzymam za słowo Dziewczyny świadkami 
Cytat:
Napisane przez Muiee
Lim to chyba dobrze , że się popsuł W reszcie wymieniłaś na ten wymarzony. jak szybko u Ciebei zamiary przeradzają się "w już zrobione" W sumie mogłabym przypuszczac , że celowo został zrzucony a może nawet dodatkowo go obcasem przydeptywałaś żeby się upewnić, że maleństwo nie żyje
|
No doprawdy! Najłatwiej to rzucać oskarżenia!
To był wypadek! I tej wersji będę się trzymać 
Cytat:
Napisane przez Muiee
Niech żyją problemy. Każdy dzień bez nowych jest dniem straconym
|
Amen 
Cytat:
Napisane przez Trinette
Ja bede polowac na żółtą
|
A pomarańczowa Ci się nie podoba? Mogę Ci oddać moją jak już upoluję różową 
Jak paluszek?
Cytat:
Napisane przez Copykat
Eee no właśnie wcale nie jestem... Mam do tego mniej więcej taki sam talent jak do robienia na drutach
|
Wiesz... I podrywanie facetów i robienie na drutach mają to do siebie,że w obu wypadkach praktyka czyni mistrza 
Cytat:
Napisane przez Copykat
A propos telefonu - nie przeszkadza Ci , ze jest hmm... dotykalski?
|
Wciąż czuję się z tym faktem trochę niepewnie, ale stwierdziłam, że zaryzykuję 
Cytat:
Napisane przez Weriidiana
Zdjatka dla Limonki( tylko takie znalazlam, jakies wyrazne ;/
|
Szkoda, że nie ma fotek z całą sylwetką, ale i tak widać, że cudnie w niej wyglądałaś 
Cytat:
Napisane przez irmandara
dziewuchy ja dzisiaj tanczylam przez 1,5 h Thrillera Majkela wysmyslilam z kumpelami moimi uklad 3 minutowy. Pierwsze 1,5 min to thriller, potem 1,5 min to bad. Wyglada super tzn w mojej opini, ale jak nagramy filmik to pokaże same ocenicie
|
Już nie mogę się doczekać filmiku! Czuję, że będzie ciekawie!
Powiem Wam dziewczynki,że miałam dziś bardzo miły dzień.
Najpierw Mr Szef sam z siebie dał mi nadprogramową premię za to, że ostatnio "bardzo angażuję się z pracę" (cokolwiek miał na myśli... ). Nie jest to może majątek (300 zeta), ale najbardziej liczy się dla mnie fakt, że widzi jak ciężko ostatnio pracuję i że to docenia. Na prawdę miłe.
Później okazało się, że gdy kiedyś obiecywał mi przydzielenie dodatkowych zadać poza nudnym księgowaniem nie był gołosłowny. Ponieważ zmieniamy szatę graficzną strony internetowej i w ogóle jej ogólną koncepcję zostałam poproszona o przygotowanie wstępnego projektu. Oczywiście usiadłam do tego zaraz po powrocie z pracy i skończyłam dosłownie prze chwilą Nieskromnie powiem, że chyba wyszło mi z tego coś na prawdę fajnego... Ciekawa jestem co powie Pan i Władca 
Zmykam dziewczyny, bo już oczy mnie pieką od komputera. Jakby nie było cały dzień przed monitorem.
Trzymajcie się
|