Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 09:05   #2612
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
my jutro idziemy na to 55 lecie na 8 do kosciola ale my pojdziey na 10 do nich do domku mieszkaja 2 ulice dalej wiec bliziutko
musze jechac do urzedu i bede sie starac o rodzinne najwyzej nie dostane niby to grosze ale z jakie racji i popusic
Wow to zycze spokojnego dnia.... nie denerwuje sie tylko prosze.... a jak wakacje? wybrane? zaplacone? czy wciaz szukasz i sie wahasz pomiedzy hotelami?

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Misia.. ja jestem z natury niecierpliwa... i jak widzę, że takie marne początki są to troszkę się poddaję .. ciesze się, że coś się podoba..
To tak jak ja na dodatek ja sie zniechecam bardzo szybko jak mi cos nie wychodzi..... ale robisz sliczne rzeczy i na pewno cos wybiore

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Mischoko,nic nie mówię, powiem szczerzę, że sama sobie zrobiłam nadzieję, ze Ci się teraz uda. Ale grunt, że poszłaś na badania, że mąż idzie, to na pewno pomoże
Poszlam i zrobilam zobaczymy co bedzie..... ale jakso dzis dopadl mnie "kryzys wiary".....

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
No to u mnie też może być dzisiaj impreza, za równo 8miesięcy już będę żonką
No to super, szykujemy juz piwko na ta okazje)

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
i nudzi mi sie poogdlajcie i posmiejscie sie...
Uwielbiam demotywatory..... naprawde super sprawa.....

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cos tak czuje ze nie bedzie was zbyt duzo tutaj dzis..... w PL swieto ale w Uk nie......