2009-11-11, 10:39
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2
hmmm to zbieraj pieniążki zbieraj  moja koleżanka ma takiego fajnego, kosteczki do gry, ciekawe czy jej to nie przeszkadza
u mnie w szkole dziewczyny sobie robią kolczyki w kiblu nad sedesem, wiec jak chcesz to dawaj, masz za darmo po znajomości a jakie warunki sterylne 
|
Oj, nie tak nigdy w zyciu bym kolczyka sobie nie chciała zrobić. To już wolę poczekać. 
Cytat:
Napisane przez blondi1041
hmm kup sobie jakis zwykly tani kolczyk z allegro, albo nawet ze sklepu, wtedy w salonie taniej zaplacisz, ja kilka lat temu robilam i wynioslo mnie calosc 50 zl, a teraz wiadomo ze wiekszy wybor kolczykow i duzo tansze sa, wtedy to chodzilam po calym miescie i szukalam takiego najzwyklejszego to znalazlam za... 20 zl  teraz to widzialam nawet z 5zl i to nie jakies badziewie , normalne ze stali chirurgicznej
|
Rozejrzę się dziś na allegro, może znajdę coś fajnego, choć wiem, że tam gdzie chcę przekłuć mają bardzo ładne, a jak mam chodzić w jednym i tym samym pół roku to niech będzie taki żeby mi się nudził. Patrzyłam na stronę przekłucie podobno do 130 zł. Narazie mam 30 zł.
Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2
Nie wiem, ale jak sobie zrobisz to się pochwal  
Ja bym sobie zrobiła cycki, chciałabym je mieć 
Powiększyła usta, ale nie na jakieś wymiona, tylko tak troszkę i przedłużyła włosy bez obaw zniszczenia własnych 
|
Ja bym sobie zrobiła choc trwała prostującą XTenso. Podobno 200 zł. Przynajmniej tam gdzie ja zawsze chodzę do mojej pani Ani.
|
|
|