Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American & Polish Girl cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 10:39   #2807
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
hmmm to zbieraj pieniążki zbieraj moja koleżanka ma takiego fajnego, kosteczki do gry, ciekawe czy jej to nie przeszkadza
u mnie w szkole dziewczyny sobie robią kolczyki w kiblu nad sedesem, wiec jak chcesz to dawaj, masz za darmo po znajomości a jakie warunki sterylne
Oj, nie tak nigdy w zyciu bym kolczyka sobie nie chciała zrobić. To już wolę poczekać.

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Pokaż wiadomość
hmm kup sobie jakis zwykly tani kolczyk z allegro, albo nawet ze sklepu, wtedy w salonie taniej zaplacisz, ja kilka lat temu robilam i wynioslo mnie calosc 50 zl, a teraz wiadomo ze wiekszy wybor kolczykow i duzo tansze sa, wtedy to chodzilam po calym miescie i szukalam takiego najzwyklejszego to znalazlam za... 20 zl teraz to widzialam nawet z 5zl i to nie jakies badziewie , normalne ze stali chirurgicznej
Rozejrzę się dziś na allegro, może znajdę coś fajnego, choć wiem, że tam gdzie chcę przekłuć mają bardzo ładne, a jak mam chodzić w jednym i tym samym pół roku to niech będzie taki żeby mi się nudził. Patrzyłam na stronę przekłucie podobno do 130 zł. Narazie mam 30 zł.

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
Nie wiem, ale jak sobie zrobisz to się pochwal
Ja bym sobie zrobiła cycki, chciałabym je mieć
Powiększyła usta, ale nie na jakieś wymiona, tylko tak troszkę i przedłużyła włosy bez obaw zniszczenia własnych
Ja bym sobie zrobiła choc trwała prostującą XTenso. Podobno 200 zł. Przynajmniej tam gdzie ja zawsze chodzę do mojej pani Ani.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora