2009-11-11, 10:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
Napisane przez miskowa
nie znałam takiego drinka, ale to musi być ciężkie, nie dałabym rady tego za dużo wypić, więc wcale się nie dziwię, że dziś nie najlepiej się czujesz.
Ja wczoraj wypiłam drinka, zapominając kompletnie, że biorę jeszcze antybiotyki. Dopiero przed drugim drinem mi się przypomniało 
|
1. ano wlasnie ciezkawe to to bylo
2. to moj brat tak wczoraj zrobil z tym ze on przypomnial sobie ze bierze antybiotyki jak mu sie przypomnienie w telefonie wlaczylo a byl juz po 4 drinach - whisky z cola- ciapa 
dzis mam ogolnie burze mozgu, jak zawsze na kacu mam szalone pomysly i dzis sobie pomyslalam ze moze bym tak otworzyla sklep z ciuszkami dla dzieci, od niemowlaka do powiedzmy 7-8 latka (jakies akcesoria tez by mogly byc) ale nie wiem czy to dobry pomysl nie ma u mnie w miescie takiego sklepu, sa jakies smyki, 5-10-15 ale to sa raczej drozsze sklepy a w takim Auchanie nie ma zbyt duzego wyboru, to wiem z wlasnego doswiadczenia jak i znajomych i rodziny.I tylko zastanawiam sie czy to dobry pomysl czy nie i chciala bym poznac opinie innych ludzi tak z zewnatrz.
|
|