Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 12:05   #175
lanka
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

jak to miło kiedy poranek może być taki dłuuugi i leniwy jak dzisiaj. Bez pośpiechu bez terminów bez zakupów i wysyłania dzieci do szkoły... Jest cudnie

Jest też drugi powód do radości bo dziś nareszcie osiągnęłam swój pierwszy zaplanowany cel czyli 70,0 kg hurra! Naprawdę opłaca się trzymać zasad Grzesząc może i chudniemy trochę ale dużo szybciej byłoby bez grzeszków
No brawo!!
Doczekalas sie w koncu i waga ruszyla!
A tak swoja droga to to nasze nagabywanie o pozytywne myslenie chyba tez pomaga troche ?

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
Bogaczka super. Dobrze ze nareszcie cos sie u ciebie rusza. Jak tam twoje dziecie? Wyzdrowialo juz?

wczoraj w nocy mialam smaka na cos slodkiego, krazylam wokol lodowki jak sep az w koncu zrobilam sobie pol porcji nutelki i mi przeszlo. I teraz kombinuje jakby tu blok czekoladowy zrobic? Mleko w proszku nam mozna, slodzik tez, kakao, ciastka otrebowe mozna upiec i polamac. Tylko margaryny nie mozna ale jakby ja odrobina oleju parafinowego zamienic? bo to tylko po to by elastycznosci masie dodac. Hmmm Ciekawe gdzie tu w Londonie mozna olej dostac.
Wiolqn olej parafinowy kupisz w aptece, Bootsie itp. ale wychodzi dosc drogo. Patrzylam na necie i jest znacznie tanszy. Tu masz na necie http://www.chemistdirect.co.uk/liqui...in_1_1071.html
Ja kupilam w zwyklej aptece i zaplacilam 3 razy tyle... Hmmm jak bedziesz zamawiac, to moze ja tez wezme i sprobuje ten protomajonez zrobic?

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Isabelll Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Nie uwierzycie! Od ostatniego ważenia 10 dni temu schudłam 2,2kg!

Czyli po dwóch miesiącach schudłam już 9,5kg!

Ale się cieszę. Wielkie zaskoczenie gdy weszłam rano na wagę bo wczoraj jadłam duuuużo mojego dukanowego serniczka, a tu taki efekt!
Isabelll no rewelacja! W ogole dziewczyny slow mi brak! Pieknie chudniecie! Moze powinnam przestac zazerac sie otebowymi ciastami to tez schudne? Ale ja mam taka slaba silna wole... Wszystko wyczerpalam na rzucenie palenia.

lanka jest offline Zgłoś do moderatora