2009-11-11, 11:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
nie da się ukryć, że kupowanie komuś perfum jest ryzykowną sprawą, no chyba, że wiemy jakie lubi lub o jakich marzy
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
Oj, perfumy... Te różowe bardzo lubi moja mama  Ja obecnie psikam się nałogowo zielonym jabłuszkiem od DKNY, wcześniej Euphoria CK - teraz wydaje mi się, że pachnie inaczej  .
I moje marzenie - Bvlgari Nottie  Normalnie uwielbiam, ale od jakiś 2 lat poluje bezskutecznie 
Tak jak Duende Del Pozo... mmm.... kojarzy mi się z czymś przyjemnym, miękkim, i jednocześnie świeżym, cudeńko, ale też dość ciężko dorwać, jak już to duże, a są niestety b.drogie 
|
ja też lubię Euphorię CK oprócz tego mój ukochany zapach to J'adore Diora bardzo lubię też dwa zapachy Versace: Bright Crystal i Medusa oraz Into the blue Escady 
ostatnio marzą mi się właśnie te dwa zapachy Versace które wypisałam wyżej, chyba się o któryś uśmiechnę na gwiazdkę do kogoś... 
Cytat:
Napisane przez kolciag
jak się wszystko w reszcie ustabilizuje... nadejdzie taki moment, prawda ? ...
|
tak kochana, nadejdzie... na emeryturze 
Cytat:
Napisane przez SilverStorm
Czyli zapach nie jest mordercą-dusicielem?
Szukam właśnie takiego lekkiego i delikatnego zapachu, ale jak do tej pory trafiam na same smrody......
|
to sprawdź sobie Into the blue Escady albo właśnie Medusę Versace - może któryś to będzie właśnie to, czego szukasz 
(wrzucam zdjęcia w załączniki )
Cytat:
Napisane przez antunka
Prezentowo nam się zrobiło. Ja uwielbiam wyszukiwać prezenty, pakować je itp. Ale od jakiegoś czasu nie mam okazji do tego bo nie robimy sobie jako takich prezentów. Święta spędzamy w małym gronie, tylko z rodzicami a że budowany był dom to i oszczędzać trzeba było. Zazwyczaj kupujemy coś do domu, coś czego potrzebujemy i ja obowiązkowo siostrzeńcowi jakąś zabawkę. W tym roku fundujemy sobie z mamą ekspres do kawy  Będzie kawka z pianką jak w kawiarni 
|
ja uwielbiam kupować prezenty - szczególnie dla trzech kobiet: mojej mamy, przyjaciółki i mojej 13 - letniej kuzynki, którą traktuję jak siostrę nigdy nie mam problemu z prezentami dla nich
|
|