Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ciuszki XS, biżu(hand made), dodatki itd....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 11:23   #1
kamepuha
Przyczajenie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

ciuszki XS, biżu(hand made), dodatki itd....

Witam Was wszystkie

Ja też postnowiłam pokazać swoje rzeczy, których juz z różnych względów nie będę używać.Może przyniosą komuś pożytek, sprawią radość, zainspirują..
Jak tylko znajdę coś znów na jeszcze głębszym dnie szafy i nie tylko - będę dokładać

Moje rzeczy..
Właściwie wszystko: tzn. ciuchy, biżuteria hand made produkcji własnej, dodatki, materiały do wyrobu biżuterii i decoupage (mam kilka serwetek), czasami kosmetyki, może książki, mam też ścinki materiałowe, może są wśród Was krawcowe (co ja bym dała, żeby umieć szyć..ahh, niestety..), generalnie dużo różności

W większości nie są „firmowe”, zdecydowanie stawiam na styl, oryginalność a nie na metkę, takich też ciuchów oraz dodatków będę poszukiwała: przede wszystkim oryginalnych w sensie nietypowych i takich , które wpadną mi w oczka (wszystko jest przecież względne ).

Będę starała się umieszczać rozmiar oraz precyzyjne wymiary (szczególnie odzieży), jeśli będzie mało, proszę zawsze pytać o więcej i jeszcze dokładniej, bo najważniejsze, żeby wszyscy byli zadowoleni
Tego też oczekuję od osób z którymi wymieniała sie będę.

Bardzo chętnie wymienię się z osobami z województwa śląskiego (okolice Katowic, Sosnowca, Będzina, Jaworzna...), po to, żeby móc wymienic się osobiście, bez przesyłek i dodatkowa zaleta.. żeby móc przymierzyć i upewnić się. Jestem wybitnie niewymiarowa..:-] więc przymiarka bardzo pomaga. To się ma głównie do ciuchów. Kosmetyki, dodatki, biżuteria, książki itp..mogę oczywiście wysyłać i przyjmować pocztą, ale jesli któraś z Was chciałaby zaoszczędzić tych kilka złotych, spotkanie to nie problem (głównie w weekendy).

To, co, marzy mi się znaleźć:
To się waha, zmienia i oczywiście poza marzeniami w grę wchodzą wszystkie inne rzeczy, w których się przypadkiem zakocham
UBRANIA: bardzo małe rozmiary: xs, ewentualnie małe, malutkie s, nie przekona mnie żadna mała emeczka, bo takich Pań malutkich emeczek , eseczek już wiele w sklepach było i za każdym razem, jak taką małą emeczkę przymierzałam okazywało się, ze mam rację.
BUTY: niestety tylko rozmiar 34. Ewentualnie bardzo małe 35, głównie kupowane w działach dziecięcych 35, może znajdzie się jakaś wizażanka z małą stópką ..
- portfel (i żeby miał duuuużo kieszonek i zakamarków)
- tonik do cery mieszanej , bez alkoholu (firma nie gra roli)
- odżywka do rzęs (firma: jak wyżej)
- leginsy (kabaretkowe, koronkowe albo zwykłe)
- bolerko (obcisłe)
- chusty, szale
- pierścionki (baaardzo malutkie lub regulowane)
- kwiaty (z możliwością przypięcia do włosów)
- balsam do ciała
- róż do policzków (jakiś chłodny odcień)

i wiele wiele innych...

to tyle na początek, i tak chyba za bardzo się rozpisałam. To jeszcze tylko powiem, ze mam nadzieję na owocną wymianę
kamepuha
kamepuha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując