Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 12:34   #2455
elalank
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE

Heloł

My dziś z TZem mamy dzień lenia- zjedliśmy rogala na śniadanie i dalej skupiamy się na nicnierobieniu!

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
No mi tez się nie chce wierzyć, że takiego grubaska wyhodowałam tym bardziej, że nie mam wielkiego brzucha i nawet nie wiem gdzie on by się miał tam pomieścić.
faktycznie, nie ma co brać do siebie wagi wg USG, zobaczymy co wyjdzie przy urodzeniu
Najważniejsze, że dzidzia zdrowa, donoszona- to teraz czekamy na rozwój akcji

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
wczoraj bylam na wizycie. miriam ma 3400, i oczywiscie jest gotowa, jednak szyjak jeszcze nie
wiec czekamy.....
w poniedzialek mam kolejna wizyte, i jesli nic do pon sie nie wykluje, to we wtorek17 ide na wywolanie, wiec jeszcze tydzien i bede tulic mala.
super, przynajmniej wiesz kiedy będziesz miała małą Mirian przy sobie! pozazdrościć

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
oto moj kropek jeszcze szpitalna fotka
jaki słodziak!

Agusia- witaj w domu! a wstawisz fotkę Malucha??

brombusia - głodomorek

no ja oszaleję przez te słodkie fotki!! aż się we mnie gotuje, żeby mieć już Olkę przy sobie. no ale nic to, czekamy cierpliwie na swoja kolej
najgorsze jest tylko to że gin mnie straszyła, że urodzę przedwcześnie, gdyby nic nie gadała, to bym się nie nastawiała i bym sobie spokojnie czekała

elalank jest offline Zgłoś do moderatora