Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 11:58   #3232
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dzień dobry!
a mój mąz w pracy do 18tej, ale w sumie mi to nie przeszkadza., bo ja zwykle mam czas tylko dla siebie ostatnio zauwazylam cos niepokojacego, moj TŻ bardzo mnie irytuje każdym swoim zachowaniem, ostatnio go odtracam i czasem nachodzą mnie glupie myśli, że mogłam nie wychodzic za maz dziwne uczucie.
Tak do tej pory miałam gdy czułam się zbyt osaczona we wczesniejszych związkach to robilam wszystko aż ten zwiazek w koncu się rozpadał, następowało to po ok. 1,5-2 latach bycia razem. Z męzem byłam już dłuzej(2,5 roku, ogolna znajomosc 6lat) więc myslałam, że to minęło, ale chyba jednak tak nie jest. Mam wrazenie, że ktos odebral mi wolnośc, ślub, teraz kredyt, wspolna budowa domu... boje się tego, bo mam odcieta drogę ucieczki i wpadam w panike. Wiem, ze to glupie, bo TŻ w zaden sposob nie ogranicza mi wolności, a ja mam takie glupie odczucia i przez to odtracam go od siebie nie wiem co robic. Ale widzę, że moje zachowanie coraz bardziej wplywa na niekorzysc naszego malzenstwa. Robie się wredna, opryskliwa, nerwowa moje zachowanie udziela się TZowi i atmosfera jest napięta mialyscie tak kiedys??
ehsss ja tak kiedys mialam i tez robilam wszytko zeby ten zwiazek sie skonczyl... tyle ze wtedy hmm nieczulam sie w zwiazku dobrze... teraz tak nie mam... ale wiem co myslisz bo sama jak mialam juz dosc to robilam sie wrdna i opryskliwa... mam nadzieje ze ci to minie... i ze twoj maz to ten jedyny.. moze przygotuj na wieczor wspolne ogladanie zdjec romantyczny nastroj.. przypomnisz sobie piekne chwile.. i wszytko wroci

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Wszystkiego naj naj

A dzisiaj ja zapraszam
stoooooooooooo lattt stooo lat najlepszego

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
marta ja tam nie lubie bo mi jakies muchy sie do ziol laduja wiec sweiych nie kupuje, choc wygladaja smakowicie w tych doniczkach.
a te rogale sie nie zepsuja przez transport listowny w odpowiednim opakowaniu ? to ci wysle tylko podajnowy adres.
ja jeszcze nie wiem czy lubie.. zawsze mi sie to podobalo.. zobacze czy pomysl na dluzej sie sprawdzi a co do rogali.. mysle ze przetrwaja adres ten sam tzn do rodzicow masz go? czy wyslac na pw? ejj serio by mi wyslala? pychotaa

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
[
martucha ja też smarkam i prątkuje i na dodatek też nie mam co czytać. Ostatnio kupiłam sobie na allegro 3 książki (razem 6 tekstów, bo w jednej książce były 4), ale też już wszystko przeczytałam i złapałam jakąś książęczkę dla dzieci takich starszych ale i tak bajeczkę czego czlowiek z nudów nei zrobi

ja zapraszam na torta w sobotę ale toast wznieście w piątek pięknie w tym roku mi urodziny wypadają 13 w piątek tak samo jak 22 lata temu gdy mama w szpitalu była i to prawie w samo południe się urodziłam, bo o 12.03 mama mówi że chejnał słyszała w radio
jka cie niezarazilam hahaha
co do ksiazek dla zieci wlasnie skonczylam tajemnice starego strychu.. taka przygodowka dla dzieciakow.. bo chce moim lobuzom czytac w przedszkolu i mi sie spodobala ale najpierw musialam sprawdzic czy jest dostosowana poziomem do nich i cholernie mi sie spodobala.. dwa dni i po ksiazce... ale kazdy powod jest dobry

ja tez mam urodziny 13 tyle ze grudniaw rocznice stanu wojennego.. wszyscy sie smieja ze mialam miec jaruzia na imie
wtedy to byl czwartek teraz chyba niedziela...