Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 13:11   #4810
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Jestem z siebie dumna, napisałam juz pracę na polski, zrobiłam notatki na angielski i prawie umiem wiersz na pamięć
Jeszcze tylko nauczyć sie z tych notatek na angielski, nauczyć na matematykę, francuski, wos i będę wolna

Nie no, stweiordziłam, ze naukę ponad 80 zwrotów i słówek na "kartkówkę"z francuskiego sobie odpuszczę, bo mi się miesza z ngielskim wszytko. A z angielskiego pisze maturę, a akurat mamy rzeczy przydatne, bo zwroty krókich form wypowiedzi Z francuskiego mam dwie 3 z prac klasowych, jak teraz dostane 1 to chyba mi nagle jedynki nie postawi. Zreszta, potem jest parca klasowwa za tydzień, to sie nauczę
Bardzo, bardzo mądre podejście Moja krew

Też chciałam się dziś uczyć, ale dopiero mnie obudzili Strasznie mnie to denerwuje, moja rodzina wie, że ja wstaję sama tylko, kiedy bardzo muszę do toalety, czyli najczęściej w nocy. A tak to trzeba mnie budzić i obudził mnie dopiero 10 minut temu tata z pytaniem, jaką wolę zupę na obiad.

Źle się czuję zawsze, jak tak strasznie długo śpię będąc zdrowa. Teraz mam migrenę i lekkie duszności, po prostu cudownie.
Jeszcze śniła mi się studniówka i był na niej "mój piękny",mimo, że jest z 2 klasy i okazało się, że jest gejem To był najgorszy koszmar w tym tygodniu

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora