Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 13:00   #3900
evelinek_r
Wtajemniczenie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V

Cytat:
Napisane przez peorth Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź

Jak to brzmi - rozsmarowany biust po obwodzie
czyli że jak wróci na miejsce to będzie ciut większy?

Idę się jeszcze raz porządnie zmierzyć i zamawiam coś z brastop. jak się zdecyduję, pochwalę się co
Ciut większy, a na pewno bardziej jędrny i o ładniejszym kształcie

Domi ja z 79/101 na 72/104

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Jak tylko się upewnię, że ten facet ma 100% oryginały... niby te Diamonds Intense które u niego ostatnio kupiłam pachną tak jak powinny ale ten znaczek na flakonie zbił mnie z tropu. Jutro lub w pt robię atak na Sephorę. Przy okazji upewnię się po raz setny, że to fajny zapach i wąchnę Lolitę... i Ninę... i Escadę... i YSL BabyDoll... i Clarinsa... i Dolce Vitę... i Wish Choparda... i Miss Dior Cherie... i... i... Mam nadzieję, że mają świeżą kawę w tych słoiczkach "odczulających"

Szaleństwo

edit: zdążyłam się wykąpać, a tu ani jednego nowego posta...? gdzie wszystkie poszłyście...?

Szkoda gadać, dobrze, że jest gg, bo inaczej ktoś/coś by ucierpiało

Przed kąpielą nałożyłam peeling z bromelainą, pozwoliłam by zasechł mi na twarzy, po czym poszłam do taty, nachyliłam się nad nim i nagle mocno rozdziawiłam usta - peeling momentalnie strasznie spękał a mój ojciec o mało nie spadł z krzesła bolało, ale za jego minę było warto
Ja też tak swojego czasem straszę
evelinek_r jest offline Zgłoś do moderatora