Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 14:33   #2911
ana_01
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
a gdzie sięusadza kamerzystę i fotografa? można przy stole z muzykantami? bo wydaje mi się ze właśnie tak gdzieświdziałam
My usadzamy kamerzyste, foto i zespół przy jednym, bocznym stole. Wiem, że na pewno zapewnimy im posiłki, napoje, itd. Tylko teraz jakoś się zaczęłam zastanawiać się czy w ramach oszczędności nie zmniejszyć im porcji. Tzn, żeby nie mieli tylu przystawek, posiłków. Taką porcję np. 50% im zamówić. Z jednej strony, wiem, że to może nieelegancko i nieładnie wyglądać, że im żałujemy czy coś takiego, ale z drugiej strony się zastanawiam czy oni wszystko zjedzą, żeby się nie zmarnowało.

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Ewelinkoo ja od siebie mogę Ci tylko powiedzieć, ze zabralam Twoją opryszczkę , także mam nadzieję, że już jej nie masz, albo że maleje w takim tempie jak moja się rozbudowuje
Nie ma to jak dobra, pomocna koleżanka

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie... czy znacie może dobrego krawca męskiego, trzeba zacząć rozglądać się za garniturem dla mojego Tż a w sklepach nie ma nic na niego...
Krawców nie znam niestety, ale Ci powiem, że mój Tż jest wyjątkowo szczupły i też ma problemy z garniturami, bo wszystko wisi na nim. Ale w wakacje kupowaliśmy mu garnitur, w sklepie mu dopasowali ładnie, krawcowa poprawiła, wszystko w cenie garnituru, nic nie dopłacaliśmy. Teraz jak inny facet wygląda. No chyba, że Twój Tż naprawdę ma nietypową budowę.

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
p
acha i zapomniałam dodać, że to jest zdjęcie z przymiarki, moja będzie miała kilka przeróbek m.in. więcej koronki na spódnicy ( ta koronka na zdjęciach jest przeczepiona szpilkami )
Świetne plecy Bardzo ładna sukienka, dla mnie trochę za szeroka na dole ale góra baaardzo ładna. Super biust masz i w ogóle laska jesteś