Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SPA i wczasy odchudzające
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-25, 21:04   #7
nekome
Zakorzenienie

Dot.: Wczasy odchudzające

Cytat:
Napisane przez paulakrk
Villa Park w Ciechocinku!!!

Wprawdzie dopiero tam się wybieram ale mam przeczucie ,ze to rewelacyjne miejsce
dobry turnus odchudzajacy musi trwac minimum 10 dni a w Villa Park na pewno nie uda sie w kwocie 1600 zl zamknac

polecam kupic gazete Vita lub Super Linia lub w sobote wyborcza z Wysokimi Obcasami - na koncu zwykle jest kilka ogloszen. byl dobry /warunki mieszkalne nieciekawe ale kadra bardzo dobrze przygotowana/ osrodek EDEN ,dwa lata temu zamkniety i zmienil sie wlasciciel, chyba juz uruchomiono raz jeszcze, ale o kadrze nic nie potrafie powiedziec. kilka tego typu osrodkow bylo tez w Jastrzebiej Gorze - ale to kilk alat temu. jak teraz - nie wiem. daaawno temu byl VIS /ale baaaardzo dawno, pozniej nie slyszalam, kadra przeniosla sie gdzie indziej/, Hutnik , chyba Baltur.
w gorach to np. Smrek w Piwnicznej / 2 lata temu dzialali, nie wiem jak teraz, bo wlasciciel chyba planowal sprzedac/

uwaga: najprawdopodobniej 1600 zl to zbyt malo na turnus z pelna oferta zabiegow. bedziesz miala za to pobyt, wyzywienie, teren rano i moze po poludniu, basen. jeden masaz i jedne bicze. to standard. jesli cos wiecej - trzeba doplacac za kazdy zabieg.
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując