Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 15:03   #4927
oldschoolowa panna
Raczkowanie

GG do oldschoolowa panna
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam

Cytat:
Napisane przez ladyinash Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuje pomocy! sytuacja wyglada tak.. jest w moim zyciu chłopak. spotykamy sie, działamy an zasadach zwiazku.. on mowi ze jestem jego, jestem najwazneijsza ja czuje to samo.. jednak nie jestesmy razem.. a ja bym chciala.. macie jakies opisy do tej sytuacji??

1. Nie ten temat . Do próśb jest założony oddzielnie. klik.
2. Była mowa, by nie zaśmiecać!
3. Takich opisów było już miliony, więc rusz tyłek i sama poszukaj. Nikt tego za Ciebie nie zrobi.

_________________________ _________________________ ________
Mówią, że oczy są odzwierciedleniem duszy. Cóż. O ile to prawda, masz czekoladowe serce i czekoladowy umysł. A może cały jesteś z czekolady? Bo przecież twoje oczy mają jej kolor. Jeśli tak, to już jesteś mój, bo wiesz jak bardzo kocham słodycze.

Siedzę na krawężniku przy ruchliwej ulicy, z kubkiem gorącej herbaty, w piżamie i ciepłych kapciach. Ludzie patrzą się na mnie zaszokowanym wzrokiem, pewnie myślą 'co za wariatka'. Głupi. Nie wariatka. Zakochana wariatka.

We wrześniu założyłam zeszyt do matematyki. A5, kratka, 96 kart. - norma. Jednak musiałam kupić kolejny, bo przez rysowanie serduszek nie starcza mi miejsca na obliczenia. Przez Ciebie. Przez ofiarowaną mi miłość.

Edytowane przez oldschoolowa panna
Czas edycji: 2009-11-11 o 15:11
oldschoolowa panna jest offline Zgłoś do moderatora