Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 14:06   #2350
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
wiesz co ja tez zaszlam w pierwsza ciaze jak mialam 20 lat,i zanim zaszlam to ponad rok probowalam,a niemozesz poprostu,przestac sie zabezpieczac i kochac sie w dni plodne,i jak ma byc to bedzie,pisze o tym bo niewiem czy powinnas zostawiac te decyzjie swojemu lubemu,bo wiele na to wskazuje ze nawet jak juz bedziecie miec dom,i wszystko piekne to on znajdzie jeszcze cos innego,zeby poczekac z dzidzia,ja bym zajela sie tym sama,i pionformowala go o wpadce.
Tego nie zrobie napewno ... Nie postawie go TERAZ przed fktem dokonanym ... Chce zeby sam tez zdecydowal ... Niestety cierpie na tym.
Jednak ja skoncze juz te cholerne studia, nie beda mnie interesowac zadne wymowki ...
Z reszta zaczelam brac tabletki- ktorych tak bardzo sie bal bo ''a noz widelec zapomne i zajde'' ... Moze i zapomne i zajde- mnie to nie przeszkadza Jednak nic nie zrobie z premedytacja. Musze jakos wytrwac...

Jak bylas w moim wieku to staralas sie rok o dziecko????
Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!

Chcialam tylko powiedziec ze dzisiaj przyszla @. Jest mi strasznie smutno i mam ochote sie rozryczec ale nie moge bo jestem w pracy. Przynajmniej nie musialam czekac do terminu @ bo to pewnie by mnie jeszcze bardziej rozwalilo. Jak na ta chwile to nawet mi sie nie chce dalej starac. Ale tak dla formalnosci Maggie jakbys mogla mi zmienic: 2 cykl staran, termin @... no wlasnie cykle mam rozwalone na celego, poprzedni mial 31 dni a ten 26, chyba strzele w tradycyjny 28-dniowy czyli termin nastepnej @ bedzie 9.12.

Kochane nawet mi sie nie chce nadrabiac wiec tak na zapas witam nowe kolezanki, gratuluje zafasolkowanym i trzymam kciuki za czekajace. Calusy

W takim razie powodzenia w nowym cyklu Nie lam sie, napewno w koncu sie uda

Wlasnie obejrzalam film ''W lonie matki'' ... Dziewczyny, poryczalam sie!!!
Pieknie wszystko opowiedziane i pokazane ...pelno obrazow dziecka w brzuchu matki, tych z USG 4D ... cos wspanialego ... i na koncu porod ... i cudny tekst o sile zycia ...
Lektor sie walnal i zamiast o 16 tc powiedzial ''w 16 miesiacu ciazy dziecko zaczyna sie ruszac''
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora