|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Sylwia..on nie jest moim byłym.. w sumie to kolega..a ja byłam koleżank±.. choć nie do końca.. ale można to postrzegać inaczej... nie idealizuję.. potrafię my¶leć racjonalnie nawet w takich sytuacjach wyznań miłosnych 
Garfi.. ja teraz zaczynam chodzić w czapce albo w kapturze.. bo to nie ma żartów, aż umieram taki ból zatok..
Mój tż pojechał zawie¶ć kolegę po auto..bo kupuje.. i tel mu padł.. jestem zła.. trochę.. nie odezwał się jeszcze.. na 17 byli¶my umówieni.. je¶li nie odezwie się do 17..to będę na niego bardzo zła i humor mi gdzie¶ uciekł.. jestem po obiadku i szukam oferty n-ki bo jutro prawdopodobnie będzie zakupiona.. z mamu¶k± jadę po osprzęt 
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------
Motylek.. ta pseudo przyjaciółka jest jaka¶ nie ten tego..? Nie rozumiem w ogóle takiego zachowania.. nie masz żadnej koleżanki..? innej...? normalniejszej..? Ja w sumie mam kilka ale żadnej nie mogę nazwać przyjaciółka chyba..może jedn± ale tego nie jestem pewna.. wolę dla swojego wygadać się..albo Wam.. nawet nie wiem jak to jest mieć przyjaciółkę..
Czasem gdzie¶ dorwę tak± z kiosku hihi ale co to jest.. nie liczy się
|