Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 14:51   #194
lanka
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
Lana jestesmy szczesliwymi posiadaczkami rocznego zapasu oleju. Ta apteka nie chciala sprzedac wiecej niz 2 butelki na raz, ale znalalam go na amazonie (kocham amazona) i wzielam ile trzeba. czy poczta przestala juz strajkowac?

@ umieram przy biurku, faszeruje sie czym mam ale najchetniej poszlabym do domu i zatopila sie pod koldre
No dzieki, super ze mamy ten olej. Nie wiem czy poczta nadal strajkuje. Do mnie dod omu jakas poczta przychodzi - co i rusz widze caly wor zostawiony u ciecia kolo wejscia, wiec chyba nie jest az tak zle?

A swoja droga to ciekawe czemu tylko dwie butelki chceli sprzedac...
No nic, jak przyjdzie to bedziemy krecic majonez.

A propos - pytalam o to mielenie otrebow - wolalabym kupic food procesor zamiast mlynka (wystarczy ze doplace pare zlotych) zatem ponawiam pytanie:

"czy ktoras z Was Dukanki ma doswiadczenia z mieleniem otrebow za pomoca noza w mikserze/malakserze/robocie czy jak sie to tam nazywa?

lanka jest offline Zgłoś do moderatora