Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 16:01   #4179
lolaaa27
Przyczajenie

Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7

Rudii84... jak czytam to jak przezywalas rozstanie to widze siebie u mnie mija wlasnie drugi tydzien. Drugi tydzzien cholernej ciszy i wielkiego znaku zapytania bo powodow konretnych oczywscie brak, w glowie same domysly i zal za przeszlosc i tyle staran
Najtrafnijesze jest zdanie, (ja obaiwam sie tego samego) ze prawdopodbnie nie tesknie konkretnie za nim tylko za osoba, za spokojme, poczuciem bezpiczenstwa, za czuloscia
Ja niestety juz mam wprawe bo przezywam 3 raz to samo w ciagu w zasadzei 4 lat(3zwiazku), uwaga z tym samym samcem wiec przyzwyczajona powinnam byc, znac mechanizm jego zachowan, a jednak boli cholernie zawsze tak samo.... i tak wiem, bylam glupia ze dwa razy wracalam, bo jemu nagle po miesiacu na ogol przypominalo sie jednak jak bardzo mnie kocha(((
a najgorsze jest to, ze ostnie dwa miesaice plakalam mamie w rekaw, ze zastanwiam sie nad zwiazkiem i nie mam odwagi odejsc... nagle spadlo jak grom z nieba, on odszedl a tu placz... dlaczego tak jest

rudziq84 wlasnie po to zawitalam na forum, mam nadzieje, ze pomoze, widze ile kobiet przezywa podbne sytuacje to ogarnia mnie zwatpienie w samcow ja nadal go kocham zawsze za kazdym razem jak odchodzil, bo"mu zle, bo ciezko,bo duzo klotni,za duza presja" takie gadanie o niczym w sumie, za kazdym razem cierpialam i za kazdym razem wracalam.... ehh kiedy ja zmadrzeje.
Tesknie tak bardzo

Edytowane przez lolaaa27
Czas edycji: 2009-11-11 o 16:06
lolaaa27 jest offline Zgłoś do moderatora