Dot.: Szczotki do włosów z naturalnego włosia
Cytat:
Napisane przez scotiii
Witam 
Natknęłam się na wątek o szczotkach w włosia dzika  ale też słyszałam o szczotkach z włosia końskiego. Może są jeszcze jakieś inne?
Zaciekawiły mnie te szczotki, bo podobno nadają blask i połysk. Najbardziej w ,,dzikich" szczotkach podoba mi się to, że w jakiś sposób łój od czubka głowy przenosi się na końcówki (wybaczcie, ale nie wiedziałam jak to określić  :rolley es  . Mam ogółem suche włosy, które przetłuszczają się na czubku głowy, końcówki pozostają suche więc bardzo by mi odpowiadała ta szczotka. Nie są tanie, ale czegos sie nie robi  .
Gdzie moge takie szczotki dostać?
Z jakiego rodzaju włosia są jescze szczotki? Pasowałaby mi ta ,,dzika", ale jak już kupuje to chciałabym wybrać najlepsza...
Z góry dzięki 
|
łączę z podobnym wątkiem- nie ma sensu powielać tematów.
Cytat:
Napisane przez naughty92
Mam pytanie dotyczące szczotek z naturalnego włosia ( konkretnie z włosia dzika). Czy da się w jakiś sposób rozpoznać czy szczotka jest rzeczywiście wykonana z naturalnego włosia czy po prostu z czegos innego (n.p nylonu)?? Bo nauczyłam się że nie warto ufać temu co mówi producent  . Ostatnio zakupiłam szczotkę BaByliss Pro Hairdressing z 'naturalnego włosia dzika' ale jest jakas dziwna.  Owe naturalne włosie jest jakieś twarde i wygląda na zwykły plastik. Bedę bardzo wdzięczna z apomoc  
|
wyrwij jeden włos i spal go- poznasz po zapachu czy to naturalne włosie czy plastik
from destruction of time
"Sacred Serenity" Death
Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2009-11-11 o 16:02
|