Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaka szczotka jest najlepsza? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 15:48   #154
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Szczotki do włosów z naturalnego włosia

Cytat:
Napisane przez scotiii Pokaż wiadomość
Witam
Natknęłam się na wątek o szczotkach w włosia dzika ale też słyszałam o szczotkach z włosia końskiego. Może są jeszcze jakieś inne?
Zaciekawiły mnie te szczotki, bo podobno nadają blask i połysk. Najbardziej w ,,dzikich" szczotkach podoba mi się to, że w jakiś sposób łój od czubka głowy przenosi się na końcówki (wybaczcie, ale nie wiedziałam jak to określić:rolley es. Mam ogółem suche włosy, które przetłuszczają się na czubku głowy, końcówki pozostają suche więc bardzo by mi odpowiadała ta szczotka. Nie są tanie, ale czegos sie nie robi.
Gdzie moge takie szczotki dostać?
Z jakiego rodzaju włosia są jescze szczotki? Pasowałaby mi ta ,,dzika", ale jak już kupuje to chciałabym wybrać najlepsza...
Z góry dzięki
łączę z podobnym wątkiem- nie ma sensu powielać tematów.

Cytat:
Napisane przez naughty92 Pokaż wiadomość
Mam pytanie dotyczące szczotek z naturalnego włosia ( konkretnie z włosia dzika). Czy da się w jakiś sposób rozpoznać czy szczotka jest rzeczywiście wykonana z naturalnego włosia czy po prostu z czegos innego (n.p nylonu)?? Bo nauczyłam się że nie warto ufać temu co mówi producent. Ostatnio zakupiłam szczotkę BaByliss Pro Hairdressing z 'naturalnego włosia dzika' ale jest jakas dziwna. Owe naturalne włosie jest jakieś twarde i wygląda na zwykły plastik. Bedę bardzo wdzięczna z apomoc
wyrwij jeden włos i spal go- poznasz po zapachu czy to naturalne włosie czy plastik
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2009-11-11 o 16:02
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując