2006-03-25, 22:47
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
|
Napisane przez KasikB
Katowice
Polecam dr Piotra Buchacza. Jest ginekologiem i endokrynologiem, ma duże osiągnięcia w leczeniu niepłodności. Rzeczowy i zleca wszystkie konieczne badania. Przyjmuje w dwóch miejscach.
W przychodni na ul. Powstańców (na NFZ) we wtorki i czwartki od 15 do 18 lub 19 (ale słyszałam, ze często siedzi do ostatniej pacjentki). Nie ma zapisów, obowiązuje kolejka. Wizyta jest bezpłatna, ale nalezy się liczyć z dodatkowymi kosztami badań. Krew do badań hormonalnych pobiera podczas wizyty i oddaje do laboratorum osobiście. Osobiście też odbiera wyniki i informuje o nich pacjentkę. W moim przypadku zawsze było tak, że dzwoniłam do niego w wyznaczonym dniu a on przekazywał wyniki.
Wiem też, że przyjmuje prywatnie na Moniuszki 8 w Katowicach w poniedziałki i środy. Koszt wizyty 80 zł.
Mikołów i okolice
słyszałam też wiele dobrych opinii o ginekologach ze szpitala w Mikołowie. Niedyś tamtejszy oddział ginekologiczny był jednym z lepszych w kraju, wiele dziewczyn pracujących ze mną tam rodziło. Teraz niestety to się zmianiło ale na szczęście część z tych lekarzy nadal tam pracuje. Ja znam dwa nazwiska: Pasierbiński i Dereszowski (ale on chyba już nie pracuje w szpitalu).
|
Jakub Michalczyk, Dabrowa Gornicza, tel 0607 035210
|
|
|