Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 16:34   #4869
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Narek
skoro masz siostre w domu zrób nowe zdj włosów
Siostra aktualnie ledwo się rusza(źle stanęła wychodząc z pociągu i nie może w ogóle stawać na prawej nodze), więc zobaczymy, czy uda nam się cokolwiek cyknąć

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja właśnie przestałam lubić kawę ostatnio Ale co zrobić, jak w człowieku zero energii?

Racja, przecież nie możesz rozluźniać więzi rodzinnych na rzecz biologii. Klasówka nie ucieknie, a tam nawet jedna gorsza ocena niewiele Ci zrobi.
Słuchaj rad starej ciotki doświadczonej w mrocznej sztuce ograniczania ilości klasówek, którymi należy się przejmować

A ja się zapomniałam pochwalić, z ostatniej klasówki z łaciny dostałam 2 Cieszę się jak głupia, nie będę musiała poprawiać
Na mnie kawa w ogóle nie działa Ostatnio zrobiłam sobie półlitrowy kubas kawy z zamiarem nauki biologii, wypiłam, mija godzina, a ja już
No właśnie! Powiem nauczycielce, że siostra jest w domu i nie mogłam się nauczyć, to jeszcze klasówkę nam przełoży(facetka jest w siostrze zakochana ).
Gratulacje!

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora