Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 17:31   #2402
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
a mojego nadal nie ma. Zadzwoniłam a ten z radością w głosie, że przecież jest w leśniczówce na imprezce!!!! Teraz to mnie może pocałować!!!
Cytat:
Napisane przez magdusia33 Pokaż wiadomość
Jak znam życie to u mnie trzeba będzie czekać no ale czekałam tyle to poczekam jeszcze trochę i taką mam nadzieję że się okaże że siedzi sobie w brzusiu maleństwo moje i to będzie nagroda za wszystko mój synuś bardzo chce mieć rodzeństwo i ciągle mnie pyta kiedy będzie je miał to mam nadzieję że już wkrótce będę mogła mu powiedzieć że już niedługo
KAsiu historyjka super, ale ja bym tak samo zrobiła ze złości jak Ty
Mój na szczęście jak gdzieś jedzie, to nie mówi mi za ile bedzie, tylko około 20 min przed przyjazdem mi dzwoni, ze już jedzie z resztą ja też nie mowię o której wrócę, szcegolnie jak ide na spotkanko z psiapsółką ,bo wie, ze późno nawiasem mówiąc na piatek sie umówiłam na 18, także będzie mnie troszke w pracy wyręczał, ale powiedziałam, ze wróce wczesniej, to sie zaśmiał i powiedział, ze na pewno nie

Pepus a Ty temu Twojemu pokaz gdzie raki zimują!!!!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora