Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 20:01   #121
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Widziałam właśnie Twoją Wish perfumową - oj trochę tego jest
Właśnie ją uaktualniłam... i kilka pozycji przybyło
Ciekawe... czy kiedyś chociaż połowę z tego będę miała

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Wedle życzenia Do nauki
Oj, niech córcia wraca jak najszybciej do zdrowia. U rodziców pewnie wydobrzeje i co najważniejsze co rusz nie będzie chorować.

Moi znajomi też zrezygnowali ze żłobka, bo z ich dzieckiem było to samo co z Twoim. Jeden dzień pobytu w żłobku i znowu chore. Raz wylądowało w szpitalu nawet, bo tak je coś złapało i nie chciało puścić Teraz opiekuje się nim niania i nie słyszałam, żeby mały był chory.
Zgadza się, a ona i jej zdrówko jest najważniejsze... a właśnie tego się baliśmy, że w końcu do szpitala zawitamy

A za baciki dziękuję Już zmykam i melduję się jutro... a przynajmniej się postaram

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
mi się jeszcze marzy "Jeanne" od Lanvin, póki co udało mi się tylko zaopatrzyć w próbkę...
O, jeszcze Lanvin... mi się podoba Rumeur i Rumeur 2 Rose

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
ojej Mam nadzieję, że szybko się poprawi dobrze, że możecie małą zostawić u rodziców Najważniejsze zdrowie córeczki choć na pewno będziecie tęsknić
Dziękuję ślicznie Ale przynajmniej nie muszę się teraz martwić, czy się jej krzywda nie dzieje, czy jakieś dzieci jej nie biją - strasznie agresywne teraz te niektóre maluchy a moi rodzice i dziadkowie jaką mają frajdę... kurcze, a dziadkowie dzięki temu stwierdzili, że chyba mają po co jeszcze żyć - także mała dobrze zrobi moim dziadkom, trochę ich rozrusza

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2009-11-11 o 20:02
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora