2009-11-11, 20:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez anula_81
jaka sliczna kobitka z ciebie!! I jaki sliczny welonik  )
Slicznie!!
Dziewczyny kopnijcie mnie wtylek bo wlasnie wyczytalam wszelkie mozliwe fora o tym w ktorym tygodniu juz cokolwiek widac na usg i dostaje fiolaaaa!!!! Wariuje!!! jeju dlazego ja taka histeryczka jesteeeeem
Uciekam powoli bo moj tz stwierdzil ze zwariowalam i jak mam cala ciaze przed komputerem siedziec to on zwariuje tez 
|
 ode mnie juz dostalas ale kochana wszystkie pewnie tak wariuja my przed juz troszke zwariowalysmy hehe a cio dopiero w trakcie
Cytat:
Napisane przez Linka24
Heheeh Anuluś kochana!!Sukienkę praktycznie mam, więc nie mam co sie brzuszkiem martwić. chyba nie bedzie duży. Jedyne co bym potrzebowała i musze się za tym rozejrze to jakies futerko czy cos na wierzch bo faktycznie zimnooo bedzie. Co do dzidzi, to powiem ci szczerze ze ja tez jestem świeżak. U lekarza byłam w 4-5 tyg jak to on stwierdził na usg. Przesyłam ci zdjęcie i zobacz co się pokazało. Lekarz nazwał to pęcherzykiem ciążowymi ze niby ok 6 tyg cos tam więcej widać. Kolejną wizytę mam 3 grudnia więc na pewno bedzie coś wiećej... jak na razie tylko to.
|
Cytat:
Napisane przez Linka24
Kochane Moje!!! Pochwalić się chciałam!!! Otórz... 16 stycznia wychodzę za mąż!!! zostało malusio czasu na przygotowania więc trzymać kciuki!!! Przed chwila skończyły się ustalenia i zapoznanie rodziców 
|
Gratuluje Ci kochana malo czasu ale wszystko sie da  
aa przy zdjeciu sie rozmarzylam ehh
Cytat:
Napisane przez Carol77
 kochana,ale dzisiaj dopiero 11 dzień po owulacji...teraz jak przeczytałam ten artykuł co Gosia wkleiła , to wnioskuję, z ena pewno nie jestem w ciąży  ale z 2 strony,każda z nas ma objawy w różnym czasie i ni emusi to być 5 tydzień a może być 2 , ehhh chyba zwariowałam  wiem jedno, w poprzednim cyklu jak zmierzyłam tempke pare dni to była 36,4 i coś koło tego. No nic, czekam dalej. Wybaczcie za moje marudzenie 
|
Oj slonce glowa do gory tak?? wszystko sie niedlugo okaze ja podtrzymuje swoje slowo 3mam mocno kciuki i wierze
|
|
|