2009-11-11, 21:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 IV
Cytat:
Napisane przez marti86
Maszko mowisz ze Wiki tak lubi ubierac laleczki??
|
raczej rozbierac , no i lubi jeszcze bitwy Barbie, normalnie jak zapasy w kisielu, Barbie sie leją i szarpią za włosy a Wiki aż zachodzi się ze śmiechu. Takie edukacyjne zabawy ma moje bądź co bądź inteligentne dziecko.
Marti, moja ulubioną częścią dnia też jest okolica 19, ale nie mogłabym siedziec z Wiki 24/24 , wysiadłabym szybko. Problem w tym, że po szpitalu nie mogę wyjść nawet na parę minut bo jest wycie i żałosny wyrzut "Mama, ja nie chcę żebys szła" Szkoda mi jej strasznie zostawiac, ale wychodzę na parę godz. do pracy co spotyka się z ogromna krytyka dziadzia. Tak czy inaczej muszę ją po mału przyzwyczajać bo im dłużej będę przeciągała siedzenie z nią w domu tym będzie gorzej.
A ja parę godz. buszowałam na Allegro szukajac pomysłu i nie powiem żebym była podbudowana tym co widziałam.
Simona, Cleo, fajnie, że odezwałyście się. Cleo, może to sanatorium to dobre rozwiazanie, Szkoda dziecka żeby tak się męczyło. Tak czy inaczej życzę wam bardzo duzo zdrówka, bo ono jest najwazniejsze.
|
|
|