Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-11, 23:22   #3269
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

witam znowu

był u nas świadek i niedawno poszedł. Teraz TZ ogląda z moimi rodzicami "Plagę" a ja ją juz kiedys oglądałam i się bałam wiec dzis zrezygnowałam

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Podzielam zdanie na temat filmu. Książki są świetne - przeczytałam całą sagę i byłam zachwycona, choć to taka lekka powieść dla małolat, to ja lubię takie romantyczne historie, tym bardziej, że ta jest inna od wszystkich.
Film mnie zawiódł, bo nie lubię jak zmienia się fakty, a tam to niestety miało miejsce. W przyszły piątek jest premiera drugiej części filmu, idę z ciekawości, choć pewnie znów będę zniesmaczona.
A Pattinson... no cóż, gra wampira i wygląda trochę... trupio Ale w rzeczywistości niezłe ciacho
ja jestem teraz na 3 tomie . ksiązki rewelacja .
Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Madzia, czwarty odcinek serialu za nami
Baaardzo fajny i im dalej tym lepszy.
cieszę się, ze wam sie podoba
polecam potem ściągnąc Fring (teraz jest juz 2 sezon) i Dexter (jest juz 4 sezon)
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny ;* maż wrócił dziś szybciej z pracy, byłam dla niego milutka i przeprosiłam za to, że ostatnio jestem dla niego taka "niedobra" przytulajac sie do niego wyznalam o co mi chodzi, on rowniez mnie przeprosil i mocno przytulil i zrobilo mi sie tak milusio... mam nadzieje, że wszystko zacznie wracac do normy, reszta przeprosin jak bedziemy w lozeczku

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Nie no dziewczyny trzymajcie mnie...

Ja wołam męża żeby przyszedł do pokoju zjeść pieczone jabłko, które dziś dla wszystkich robiłam, a on "zaraz, zaraz". Przyszedł i zjadł, Patrze w historie przeglądanych stron a on sobie oglądał na smogu "superdupcia w sieci" i jeszcze film odważną kamerke gisel... ręce mi opadły... chce mi się płakać... ja chyba już nie jestem atrakcyjna, ja nie wiem co ja nie tak robię, że się zadowala czymś takim... mam nadzieje, że się naoglądał za wczasu, bo nic ode mnie nie dostanie... przykro mi bardzo i tyle... czuje jakbym była jakąś brzydką żoną, nie toleruje oglądania takiego czegoś, tymbardziej, że ma mnie... czasami też żałuję, że za niego wyszłam, bo teraz widzę, że "ma mnie na własność" i nie musi mną się zajmować, dbać, poświęcać czasu... bo przecież go teraz nie rzucę, nie zdradzę, no nie?

ide, wkurzyłam się...
o kurde... ja bym sie ostro wkurzyła za takie coś.
ja swojemu wiele razu przeglądałam historię stron (głownie jak bylismy w Holandii) ale na szczescie nigdy nic nie znalazłam.
ostrą awanturę bym za takie coś zrobiła.
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
madzialenka ja też handluję na all, w niedzielę udało nam się sprzedać grę na konsole a teraz stoi druga i niby 2 osoby obserwują ale żadna nie kupuje no i suknie wystawiłam też jedna osoba obserwuje ale nic poza tym
ech niestety, ludzie obserwują , obserwuje a jak co do czego to nic.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora