Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-12, 08:33   #4920
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Która to Vaticzka? Też chyba sobie zamówię ;D
http://www.helfy.pl/olejek-vatika-da...-kaktus-migdal a ten
Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ja aż za dobrze wiem jak śmierdzą kocie siki i nie powiedziałabym żeby sezamowy miał coś z nimi wspólnego chociaż bardzo intensywny jest i... specyficzny
ja tak mam z Mahabhringaraj - tak kabani, że mieszam go z ryżowym oczywiście w zachwianych proporcjach, bo podejrzewam, że by mi domownicy popadali
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Rzeczywiście. Obie śliczne (dlatego bardzo mi się nie podoba, że postać grana przez tą aktorkę w M jak Miłość ma romans z Mroczkiem Też uważacie, że obu Mroczków powinni w serialu uśmiercić?)
Mroczków powinni uśmiercić nie tylko w serialu, bo ich poziom ogólny jest dla mnie nie do strawienia

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość

Blondyna (bede pytac bo jestem slabo doswiadczona)
o Venite to oczywiscie chodzi o maske ;> Nie ma zadnych opinii na KWC(
Lorysy jest ich naprawde duzo i wszystkie sa fajne?? czy jest 1 godny najwiekszego polecenia???

Bede wdzieczna jak inni co znaja odpowiedzi mi poradza juz za duzo kasy wydalam na badziewia
ja Venity też nie używałam, ale te dziewczyny, które miały to bardzo sobie ją chwalą ja na razie mam odwyk, więc wstrzymuję się
Lorysy mam 3 - czekoladowego, wężowego i z masłem shea - ze wszystkich jestem zadowolona, wszystkie są niby nawilżające ten z shea dodatkowo jest niby do kręconych, ale żadnej różnicy nie widzę, bo włosy mam tak i tak falowane tzn takie falowano-proste hehe
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
dziś przyszedł zamówiony na allegro krem do twarzy...w próbkach chyba nie doczytałam aukcji....
ja ostatnio prawie zamówiłam tak perfumy dla mamy... ale bym się zdziwiła
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
nie chce o tym pisać publicznie
biedaku...

ja ostatnio jestem w słabej formie brak mi chęci do czegokolwiek, uważam, że nie mam w co się ubierać i ogólnie nie jestem z niczego zadowolona..

wczoraj mówię do Tż-a, że mam już dłuższe włosy (w sensie trochę odrosły od cięcia), a on "nieeeee" ale się wkurzyłam

poza tym jestem happy, bo spodziewałam się kolejnej części wątku, a załapałam się jeszcze na tą !!!!