2009-11-12, 08:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Cytat:
Napisane przez mOna01
Która to Vaticzka? Też chyba sobie zamówię ;D
|
http://www.helfy.pl/olejek-vatika-da...-kaktus-migdal a ten 
Cytat:
Napisane przez mOna01
Ja aż za dobrze wiem jak śmierdzą kocie siki i nie powiedziałabym żeby sezamowy miał coś z nimi wspólnego  chociaż bardzo intensywny jest i... specyficzny
|
ja tak mam z Mahabhringaraj - tak kabani, że mieszam go z ryżowym oczywiście w zachwianych proporcjach, bo podejrzewam, że by mi domownicy popadali
Cytat:
Napisane przez jyyli
Rzeczywiście. Obie śliczne  (dlatego bardzo mi się nie podoba, że postać grana przez tą aktorkę w M jak Miłość ma romans z Mroczkiem  Też uważacie, że obu Mroczków powinni w serialu uśmiercić?  )
|
Mroczków powinni uśmiercić nie tylko w serialu, bo ich poziom ogólny jest dla mnie nie do strawienia
Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka
Blondyna (bede pytac bo jestem slabo doswiadczona  )
o Venite to oczywiscie chodzi o maske ;> Nie ma zadnych opinii na KWC  (
Lorysy jest ich naprawde duzo  i wszystkie sa fajne?? czy jest 1 godny najwiekszego polecenia???
Bede wdzieczna jak inni co znaja odpowiedzi mi poradza  juz za duzo kasy wydalam na badziewia 
|
ja Venity też nie używałam, ale te dziewczyny, które miały to bardzo sobie ją chwalą ja na razie mam odwyk, więc wstrzymuję się 
Lorysy mam 3 - czekoladowego, wężowego i z masłem shea - ze wszystkich jestem zadowolona, wszystkie są niby nawilżające ten z shea dodatkowo jest niby do kręconych, ale żadnej różnicy nie widzę, bo włosy mam tak i tak falowane tzn takie falowano-proste hehe 
Cytat:
Napisane przez Bejjka
dziś przyszedł zamówiony na allegro krem do twarzy...w próbkach   chyba nie doczytałam aukcji.... 
|
ja ostatnio prawie zamówiłam tak perfumy dla mamy... ale bym się zdziwiła
Cytat:
Napisane przez motylek1007
nie chce o tym pisać publicznie 
|
biedaku...
ja ostatnio jestem w słabej formie brak mi chęci do czegokolwiek, uważam, że nie mam w co się ubierać i ogólnie nie jestem z niczego zadowolona..
wczoraj mówię do Tż-a, że mam już dłuższe włosy (w sensie trochę odrosły od cięcia), a on "nieeeee" ale się wkurzyłam 
poza tym jestem happy, bo spodziewałam się kolejnej części wątku, a załapałam się jeszcze na tą !!!!
|