2009-11-12, 10:28
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
Heh nie no zdrada to chyba nie jest  No mój też wie, że byłam/jestem/będę o to zawsze zła. Ale jak mówiła kolanka : "On pewnie specjalnie nie szukał tych zdjeć, czy filmików. Po porstu gdzieś z boku było zdjęcie i kliknął." przyznał się, że ot tak i nawet wszystkiego nie obejrzał. Moim zdaniem to jest dobre dla samotnych ludzi, którzy nie mają swojej drugiej połówki, ale jak się ją ma, to dlaczego ma oglądać jakąś nagą panienkę, jak ma mnie? i se pewnie w główce Bóg wie co, myśli. Faceci myślą rozporkami a nie głowami...  ciekawe co on by powiedział gdybym ja oglądała sobie faceta i co on ma, mam się podniecać? Mnie to nie rajcuje... Mam męża, i to mi w 100% wystarcza, więc dlaczego nie mogę oczekiwać tego samego, hm? 
|
Nigdy do końca nie zrozumiemy dlaczego tak jest. Jedno jest pewne - meżczyźni i kobiety bardzo się różnią. Rozmawiałaś już z nim o tym, popros, aby to ograniczył i nie zaprzątaj sobie juz głowy takimi "drobnostkami" . Mam nadzieję, ze ta błaha sparwa nie urośnie do rangi wielkiego problemu. My zbyt często za dużo sobie wyobrażamy. Musisz do tej sprawy podejść z dystansem i nie wkręcaj sobie żadnych filmów, że jesteś nieatrakcyjna. Z rszta jak tu rozwiazać tę sprawę, jeśli za każdym razem kiedy przyłapiesz go na oglądaniu, to bedziesz wszczynała kłótnię. Wymyśl może jakieś inne podstępne rozwiązanie . Albo po prostu przejdz z tym do porzadku dziennego i nie zwracaj na to uwagi.
|
|
|