Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków.Wätek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-12, 10:41   #3044
majreg
Wtajemniczenie

Dot.: Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków.Wätek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Przyszłam się pochwalić (niestety zdjęcia nie będzie bo jestem u mamy i nie mam aparatu) że.....mam już naturalne włosiska

Pod koniec września poszłam do jednego takiego salonu na dekoloryzacje.
Zapłaciłam 70zł (to mało..ale i miasto małe). Dekoloryzator był jakiejś włoskiej firmy...za te 70 zł były dwie maluteńkie buteleczki które fryzjerka zmieszała i nałożyła mi na głowę.

I....z ciemnego brązu na głowie uzyskałam mój ciemny-popielaty blond.
Poszłam na dekoloryzację z 1cm odrostem własnego koloru i tego odrostu on nic a nic nie ruszył..Fryzjerka mówiła że to taki dekoloryzator co działa tylko na sztuczny barwnik -na chemie i nie niszczy prawdziwych twoich włosów i...to prawda!

Od tego czasu minął ponad miesiąc i ...wciąż mam mięciutkie włoski nic nie zniszczone ale o naturalnym kolorze.Cieszę się że odważyłam się na tą dekoloryzację i to u siebie wq mieście bo w Toruniu pewno by ponad 200zł taka kosztowała (bo to była taka droższa dekoloryzacja).
Teraz pozostaje mi tylko zapuszczać
Niesamowite. Ja też tak chcę. Nie masz żadnego przesuszenia naprawdę? A co z siwymi jak ktoś ma?
majreg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując